Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś podczas porządkowania działów tj. zmiany nazwy, zmiana pozycji itp. zniknęło tło z pomiędzy kategorii forum.

Co najdziwniejsze - nie robiłem żadnych zmian w skinie, jedynie tak jak mówie wyżej porządkowałem działy, nawet co chwile odświeżałem forum i było w porządku aż o ile dobrze pamiętam chyba usunąłem 1 dział (nie jestem pewien czy po tym) stało się to co jest widoczne na screenach:

1. Tak powinno wyglądać forum

1.jpg

2. Tak wygląda teraz

2.jpg

Z góry bardzo dziękuję za pomoc,

pozdrawiam.

www.eLajty.pl - Serwery gier Multiplayer.
Opublikowano

Właśnie to najdziwniejsze, że nic nie robiłem w CSS, ani napewno nikt nic nie grzebał ;p

Hmm. miałem jedynie otwartą karte z CSS "globalTemplate", ale nic nie ruszałem, zamknąłem ją i odświeżałem forum i było w porządku, gdy przywracam ją do poprzedniego stanu (button "Przywróć") to problem nadal występuje.

www.eLajty.pl - Serwery gier Multiplayer.
  • Manager
Opublikowano

O mistrzu, jak dałeś na przywróć na ten bit, to masz nie lada problem i lepiej odzyskuj kopię zapasową bazy danych, bo trzeba przywrócić ten bit do poprzedniej postaci. NA pewno miałeś go edytowanego - ale co i jak to w tym momencie niestety nie wiem.

Jednym słowem: pospieszyłeś się z tym przywracaniem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.