Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ACP :a: System :a: Ustawienia :a: Advanced :a: Date, Time and Number Formats

Native Server Time Zone

If you have chosen the correct timezone and the clock is an hour out, this is because of daylight savings time and your members can correct this by editing their 'Board settings' via their User Control Panel.

Ustaw na Warszawa coś tam.

Edytowane przez PaJonk
  • Lubię to 2
Opublikowano

była awaria zasilania przez 30 min potem wróciło do normy i się zaczęło psuć inna godzina ktoś nie może pisać postów / tematów w sb. nagle więcej użytkowników się zrobiło ktoś np. napisał posta wczoraj a pisze że minutę temu już do nich napisałem ciekawe o co chodzi.

Opublikowano

Ja bym polecał poczekać. Może jak już wszystko ogarną to i wszystko wróci do normy? :)

Opublikowano

odpisali że powinno być wszystko w porządku ale nie jest więc napisałem jeszcze raz ale tutaj tez napiszę.

nikt nie może nic napisać na shotutboxie tzn pisze ale jak dale wyslij to nie pokazuje sie nic

ktos napisal rano posta a pokazuje ze to bylo minute temu

i niektorzy nie moga pisac postow co robic ?

• Manager
Opublikowano

No trudno oceniać. Najlepiej napisać najpierw w oficjalnym temacie z supportem tej modyfikacji - może autor się spotkał z czymś takim.. Mi na razie pomysłów brak, jak tego nie widzę.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Wejdź w ACP i dalej w zakładkę Zaawansowane, tam patrz na opcje:

Diagnostyka

- Baza danych

- Indeksy bazy danych

Sprawdź czy nie ma błędów. Jeśli coś będzie nie tak pojawi się opcja napraw.

Ewentualnie możesz spróbować tego samego przez PMA po prostu zaznaczając wszystkie tabele bazy forum i uruchamiając opcję napraw.

Edytowane przez przemu

-=mtbikes.pl - rowery, rower, vortal rowerowy=-

Wszystko o rowerach! Zapraszam!

Opublikowano

nie wiem jak to się stało że samo się na naprawiło było tak napisałem rano w sb i pokazało że jest 11 sierpień 19.38 i do tej godziny nie można było pisać a jak ona minęła to można już było dziwne ale już gra :D

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.