Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Tworzenie Swoje skinu? - Co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że jest to dosyć ciężki temat (do tłumaczenia) ale mam pytanie w jaki sposób mogę zrobić / edytować skin IpBoard? chciałbym zrobić swojego skina, ale szczerze mówiąc nie wiek jak się za to zabrać...

Opublikowano (edytowane)

Wchodzisz w:

ACP :a: :wyglad: Wygląd :a: IP.Board :a: Wchodzisz w niego.

Tam masz w zakładkach do wyboru:

HTML lub CSS, jeżeli dopiero zaczynasz, to lepiej nie ruszaj HTML.

Zacznij od edycji CSS.

Jeżeli chcesz, aby edytować stronę główną - Ja tak zaczynałem, to wejdź w:

:wyglad: Wygląd :a: IP.Board :a: CSS :a: ipb_styles.css :a:

Tam masz wszystkie bity jakie są potrzebne.

Pamiętaj jednak, aby się nie pomylić. Najlepiej przed edycją zrób kopie pliku stylu.

/edit - Jeżeli nie znasz się w ogóle na HTML/CSS to lepiej nie ruszaj, bo będą później problemy.

Edytowane przez Skuban19
  • Lubię to 2

Pamiętaj:

IPB bez licencji, to jak auto bez rejestracji, jeżeli Cie złapią, masz przekichane!.

Opublikowano

Czyli z tego co widzę moje szanse na zrobienie własnego skina są wręcz marne ;) ech no nic trudno, a może ktoś się orientuje jakie są "koszty" zrobienia skina na zlecenie?

Opublikowano

Oj nie wiadomo, musiał byś trafić na osobę, która tworzy style. Ja się osobiście na to nie biorę, bo mam i tak dużo na głowie, ale słuchaj. Jeżeli tak naprawdę chcesz sam edytować styl, to trochę poczytaj o edycji CSS/HTML. To jest naprawdę łatwe. Jeżeli chcesz to potrafisz.

Albo skorzystaj z tego tematu - Może znajdziesz styl dla siebie:

Poczytaj, serio piszę, jeżeli nauczysz się sam, to zrobienie stylu będzie dla Ciebie bardzo łatwe.

Pamiętaj:

IPB bez licencji, to jak auto bez rejestracji, jeżeli Cie złapią, masz przekichane!.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.