Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników. Mam mały problem, nie znam się za bardzo na mysql i tych sprawach, ale chyba czas i na naukę tego.

Dzisiaj forum działało normalnie, bez żadnych problemów. Cały czas pokazuję jeden błąd:

mySQL query error: SELECT m.*, m.member_id as my_member_id,p.*,pp.*,g.*,im.*,ccb.cache_content FROM members m LEFT JOIN pfields_content p ON ( p.member_id=m.member_id )
LEFT JOIN profile_portal pp ON ( pp.pp_member_id=m.member_id )
LEFT JOIN groups g ON ( g.g_id=m.member_group_id )
LEFT JOIN core_item_markers_storage im ON ( im.item_member_id=m.member_id )
LEFT JOIN content_cache_sigs ccb ON ( ccb.cache_content_id=m.member_id ) WHERE m.member_id=112

Ja pomagałem, teraz zwracam się do was o pomoc, bo ja się nie znam na takich sprawach sql.

Pamiętaj:

IPB bez licencji, to jak auto bez rejestracji, jeżeli Cie złapią, masz przekichane!.

• Manager
Opublikowano

A ja mówię o logu z folderu cache/ z pliku .cgi.

Sprawdź też w PMA czy żadna z tabel nie jest uszkodzona - i jeśli jest to ją napraw.

Do ACP możesz się zalogować?

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, wielkie dzięki, ale sam sobie poradziłem. Wina leżała po stronie dedyka. Dziękuje za odpowiedzi.

Można zamknąć

Był pewien plik, który blokował forum.

Edytowane przez Skuban19

Pamiętaj:

IPB bez licencji, to jak auto bez rejestracji, jeżeli Cie złapią, masz przekichane!.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.