Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Cześć, witajcie. Mam taki problem: Jak widzicie - wygląda to głupio, gdzie mogę to zmienić? Dajcie namiar do tego pliku przez Skiny & Język -> Skin -> Szablony. Pozdrawiam, Kamil. P.S. Napiszcie do czego służy - IP. Board XML, to nie jest skin - ale tam jest. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Machniuk Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Adam22 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Dajcie namiar do tego pliku przez Skiny & Język -> Skin -> Szablony. Czemu tutaj ? To zmieniasz w dodatkowych polach. :system: System :uzytkownicy: Użytkownicy Dodatkowe Pola Profilu Location i Edytujesz P.S. Napiszcie do czego służy - IP. Board XML, to nie jest skin - ale tam jest. 1 Temat 1 pytanie Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Adam22 ipbaddons.com
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak widzicie - wygląda to głupio, gdzie mogę to zmienić? W edycji pól profilu sprawdź format tematu. Dajcie namiar do tego pliku przez Skiny & Język -> Skin -> Szablony. Wgraj nasze spolszczenie. Aktualnie korzystasz z innego, napisanego przez jedną osobę, w dodatku z problemami w j.polskim. P.S. Napiszcie do czego służy - IP. Board XML, to nie jest skin - ale tam jest. To skin. Tyle, że w formacie XML.. A reszta, jak wyżej. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki - Jeden błąd naprawiony. Pozostaje jeszcze jeden - jak widzicie wszystko jest "przyczepione" do lewej lini - chcę by było po środku. P.S. Dajcie namiar do poprawnego spolszczenia pod 3.1.4 Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Machniuk Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dasz link do forum? Spolszczenie jest u nas w plikowni, ale już nie poruszaj kilku tematów w jednym wątku. Dzięki. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie chcę tworzyć nowego tematu ponieważ będzie się to liczyło z nabijaniem postów. Link wysłałem panu na pm. Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Adam22 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie chcę tworzyć nowego tematu ponieważ będzie się to liczyło z nabijaniem postów. Tutaj panuje zasada 1 temat jedno pytanie Uzupełnij adres forum w profilu, widzi go tylko ekipa forum. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Adam22 ipbaddons.com
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie chcę tworzyć nowego tematu ponieważ będzie się to liczyło z nabijaniem postów. Nie widzę związku. Twórz tyle tematów ile masz pytań. Link wysłałem panu na pm. Nie widzę tutaj żadnego pana. To raz. A dwa - to nie prywatny support, a ogólnodostępny, więc jeśli chcesz otrzymać pomoc to licz się z tym, że jesteś zobligowany do podawania takich danych na forum publicznym. Jeśli chcesz mieć coś zrobione prywatnie (odpłatnie) to zapraszam do działu giełda. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Aha w porządku. Uzupełnię adres, myślałem że wszyscy będą mieć do tej strony dostęp. Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 To jakiś płatny skin? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie widzisz na jego forum takiej "fajnej" stopki: Brought to you by: IPBSource ? Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Oh.. P.s. jest na sprzedaż. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 IP.Board jest komercyjnym ( płatnym ) oprogramowaniem. Z naszych informacji wynika, że autor tematu nie posiada licencji, a co za tym idzie nie może legalnie korzystać z tego skryptu. Temat zostaje zamknięty. Zapraszamy po zakupie licencji. Proszę pamiętać, że invisionize.pl w żaden sposób nie wspiera i nie pomaga osobom z tzw. wersjami pirackimi jakiegokolwiek oprogramowania wydanego przez IPS. Pozdrawiamy, administracja invisionize.pl intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi