Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cześć, witajcie. Mam pewien problem - Mam błędna godzinę na Forum. Ale... Native Server Time Zone - GMT + 1:00 Czyli chyba wszystko jest ustawione prawidłowo. Nie znalazłem podobnego tematu, proszę o pomoc. Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zajrzyj do ustawień daty w UCP i tam się baw.. Coś jest na rzeczy, ale pewnie to jedna lub dwie zmiany i będzie po kłopocie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A te "UCP" to nie wiem co to jest. Proszę o dokładne namiary. Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie napisałeś jaki masz ten czas - w przód/tył o ile..? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Machniuk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Piszę o godzinie 23:42 a pokazuje 22:42 - Więc jest w tyle. Jednak na shutbox'sie - o ja pier... To w ogóle pomieszane. Problem rozwiązany. Było wszystko ok - nowi użytkownicy mówią że nie ma problemu z godziną co znaczy że starsi userzy mają ustawioną źle strefę czasową. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Machniuk Piszę poprawnie po polsku. "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett
Manager DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Manager Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi