Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W powiadomieniach obok nazwy wyśietla mi się np. w 4. Chcąc je skasować przechodzę do Powiadomień w UCP i tam mam tylko ostatnie. Dopiero jak je skasuję widzę poprzednie, więc muszę kasować pojedynczo. Czy to normalne, czy jakiś bład, że nie wyświetlają się wszystkie na raz?

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

O to ciekawostka.. Na języku angielskim też tak masz? Nie pytam czy modowałaś pliki forum, bo pewnie tak, ale może coś związanego z notyfikacjami sobie przypominasz?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Mam tak też na angielskim jak i na innych przeglądarkach. Z notyfikacjami związany może być hook Bouncy Radio Request (Custom), bo tam user, którego życzenie zostalo zaakceptowane dostaje PW. Po drugie wlaśnie ten hook zawierał kiedyś identyczny bląd tj. zamiast wszystkich zaakceptowanych życzeń wyświetlało tylko ostatnie. Tego błędu owy hook już nie ma, ale jeśli obecna sytuacja ma związek z jakimkolwiek modem Bouncy, to daruję sobie problem powiadomień.

Edytowane przez TurkuSevdaliAska

Türkülerdir Sevdam...