Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Strona nie działa po aktualizacji; nie można się zalogować do panelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio miałem podobnie. Do pliku initdata.php dodaj na końcu:

ini_set( 'display_errors', 1 );

i pokaż tutaj co się wyświetla na głównej.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)
Fatal error: Access level to ssoPublicSessions::$_userAgent must be protected (as in class publicSessions) or weaker in /home/pavulon/www/htdocs/admin/sources/base/core.php on line 1129

Przypomniało mi się, że przy upgrade nie chciało mi zrobić kroku językowego to przeskoczyłem na do=bbcode

Edytowane przez AbesMapper
Opublikowano

Po prostu informacja "Dane użyte podczas logowania nie były poprawne"

Drugi administrator także nie może się zalogować do panelu, member_group_id mamy "4"

Przyznam że z tego tematu: robiłem

UPDATE groups SET g_access_cp=1 WHERE g_id=4
Opublikowano
Z powodu posiadanych praw administratora w celu zmiany adresu e-mail lub hasła musisz skorzystać z panelu administracyjnego (polityka bezpieczeństwa forum). Będąc w panelu administracyjnym przejdź do zakładki System, następnie kliknij w menu Szczegóły konta. Będziesz miał możliwość zmiany adresu e-mail oraz hasła.

Opublikowano (edytowane)

Tak też przed chwilą zrobiłem. Mam: "Grupa: Użytkownik" ale nadal posiadam jakieś chore uprawnienia administratora bo nawet widzę forum gdy aktualnie jest wyłączone.

Opublikowano (edytowane)

Nadal nie mogę. Nawet dałem sobie member_group_id "7" czyli Junior Admin ale ciągle to samo.

Da coś zainstalowanie forum od nowa? Tzn gdybym teraz wszedł w /admin/install/

Opublikowano

Zainstalowaliśmy forum od nowa i potem przekierowaliśmy na starą bazę. Działa. Domniemam że była to wina różnych dodatkowych aplikacji.

Dziękuję wszystkim za pomoc :)

[+] Na starej bazie nie działały różne rzeczy dlatego stworzyliśmy nową bazę i spróbujemy przenieść to co najważniejsze czyli użytkowników, posty, grupy, itp.

Opublikowano

Na waszym miejscu bym tak nie kombinował, bo można przekombinować.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.