Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jak zrobić kosz czyli dział do którego będą lądować usunięte tematy i posty ?

kiedyś w jakiś dziwny sposób udało mi się to zrobić ale przeinstalowałem ipb i już nie wiem jak to zrobić

Amazing Game Website Templates for those who want to stand out from others.

Professional IPS Themes - Gaming Invision Community Themes, Forum Skins and Game UI Templates.

Forum Templates for Clans and Guilds, Web and Game Developers.

Opublikowano

żeby nie robić zbędnego spamu robiąc nowy tema to tu napisze

jak zwiększyć rozmiar Avatara bo mam tak

Your avatar must be no bigger than 90 pixels by 90 pixels in size. Uploaded avatars from your computer must be no larger than 50 KB.

a chciałem zwiększyć do 120 na 120 pikseli lub więcej

w ACP/MANAGEMENT/Users and Groups/Manage Members/OR Member's Display Name/ wpisuje np mój nick i biorę Find Member a dalej Edit Member`s Profile w Board & Profile Information Avatar Size i jak tu zmieniam rozmiar na 120x120 to Avatar który wcześniej dałem do profilu jest strasznie rozmazany i to zapewne nie jest to co mam zrobić aby wysłany plik do profilu miał 120x120 a nie 90x90 ?

Amazing Game Website Templates for those who want to stand out from others.

Professional IPS Themes - Gaming Invision Community Themes, Forum Skins and Game UI Templates.

Forum Templates for Clans and Guilds, Web and Game Developers.

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.