Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Duży błąd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, wchodze teraz sobie na moje forum patrze strona pusta, więc wchodzę w ACP i patrze, że ktoś się włamał na moje konto zmieniłem hasło, zbanowałem dane IP i wchodze jeszcze raz w ACP i wyskakuje taki błąd:

SQL error: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO)
SQL error code: 1045
Date: Saturday 10th September 2011 10:12:01 AM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Date: Sat, 10 Sep 2011 10:12:01 +0000
Error: 1045 - Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO)
IP Address: 83.10.149.16 - /admin/index.php?adsess=&app=core&module=login&do=login-complete
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
| File																	   | Function																	  | Line No.		  |
|----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
| admin/sources/handlers/han_login.php									   | [login_external].authenticate												 | 665			   |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/applications/core/modules_admin/login/manualResolver.php			 | [han_login].loginAuthenticate												 | 156			   |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/applications/core/modules_admin/login/manualResolver.php			 | [admin_core_login_manualResolver].loginComplete							   | 105			   |
| admin/sources/base/ipsController.php									   | [admin_core_login_manualResolver].doExecute								   | 302			   |

Opublikowano

Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO)

Mam nadzieję, że w conf_global.php miałeś inne dane.

Sprawdź ustawienia(w pliku), pliki(czy nie pojawiły się jakieś nowe) i jak zmieniło się coś na FTP to lepiej wrzuć oryginalne pliki.

Jak będziesz wiedział co się zmieniło itd to pisz.

Opublikowano

Ten błąd się już rozwiązał sam :o. Ale teraz czy nie wiecie czasem co może być przyczyną białej strony? - rano działało forum normalnie.

• Manager
Opublikowano

Skoro się samo tak podziało, to zapytaj się hostera. Tylko on może wiedzieć dlaczego nie można było się połączyć z bazą danych pomimo wpisania prawidłowych danych (których ponoć nie zmieniałeś).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dobra biała strona rozwiązana, biała była ponieważ włamywacz usunął kod ze skinów. Teraz chciałbym się dowiedzieć czy da się jakoś przywrócić usunięte fora? :/

• Manager
Opublikowano

Wczoraj chciałeś mi pomagać supportować fora, napisałeś na swojej stronie, że IP.Board zajmujesz się ponad 7 lat i potrafisz 'prawie wszystko', a tak prostej rzeczy nie rozumiesz?

Musisz mieć kopię bazy, by je odzyskać. Niby, jak inaczej to chciałeś zrobić?

• Lubię to 2

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Ja wiem, że trzeba kopie wgrać, ale myślałem, że da się jakoś prościej tzn. szybciej odzyskać. A tamten tekst to Ci już tłumaczyłem :).

Jak się nie da odzyskać inaczej forów to temat do zamknięcia.

Edytowane przez Pavulon
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.