Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym się dowiedzieć, jak wykonać takie cudo, aby:

1. Przesunąć obrazek grupy (obrazek rangi) nad informację o grupie do jakiej należy użytkownik

2. Jak dodać aby przed ilością postów/tematów widniało pogrubionym tekstem: Posty/Tematy

Zainstalowałem jakiś plugin, lecz jest w wersji angielskiej, także nei wie mjak to zrobić.

Dodatkowo, gdzie takie pole przetłumaczyć, ponieważ również chcę zainstalować dodatek pokazujący w widoku profilu w poście Czas jaki użytkownik spędził na forum.

Jeśli mógłbym prosić o instrukcje byłbym wdzięczny.

Jeśli opisałem to niezrozumiale, tutaj podaję przykładowy link do widoku profilu o jaki mi dokładnie chodzi - http://rzeznia.eu/to...0999#entry80999

A tak wygląda standardowy wygląd profilu z widoku posta -

Edytowane przez Reprezentant
10_logo.png

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć, jak wykonać takie cudo, aby:

1. Przesunąć obrazek grupy (obrazek rangi) nad informację o grupie do jakiej należy użytkownik

2. Jak dodać aby przed ilością postów/tematów widniało pogrubionym tekstem: Posty/Tematy

ACP :a: :wyglad: Wygląd :a: Twój styl :a: userInfoPane

oraz http://forum.invisionize.pl/topic/25173-jak-znalezc-i-zmienic-fragment-stylu/

Zainstalowałem jakiś plugin, lecz jest w wersji angielskiej, także nei wie mjak to zrobić.

To niedobrze :)

Dodatkowo, gdzie takie pole przetłumaczyć, ponieważ również chcę zainstalować dodatek pokazujący w widoku profilu w poście Czas jaki użytkownik spędził na forum.

ACP :a: :wyglad: Wygląd :a: Tłumaczenia

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Poradziłem sobie z większością. Jednak, między standardowymi polami a dodatkowymi polami utworzył się odstęp, którego nie mam pojęcia jak ustawić, aby każde dodatkowe pole było pod sobą bez żadnych przerw. Jeśli jeszcze mógłbym się dowiedzieć, jak zrobić poziomą linię oddzielającą wszystkie pola, byłoby bardzo miło. Jak widać na tym forum również widnieje odstęp między liczbą postów a dodatkowymi polami w profilu. Da się to ustawić aby każde pole było pod sobą?

Edytowane przez Reprezentant
10_logo.png

Opublikowano

No, z tym sobie już poradziłem. Thx Amfidiusz. Jeszcze jakbyś mógł to prosiłbym o takie coś:

1. Jak dodać pionową linię oddzielającą profil oraz posta, coś takiego jak było w wersji 3.1.4 (o ile dobrze pamiętam)

2. Jak dodać następujące pola w profilach: GG oraz Reputacja, ale nie wyglądające to tak jak jest dzięki pluginowi (TB) Show Reputation in User Info v3.0.0, tylko napis Reputacja: mały obrazek

10_logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.