Skocz do zawartości

Obrazki Rang - podrzedne rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie

Co zrobic aby pokazywalo mi obrazki rang pozostalych grup (grup podrzednych) - mam do tego takze pytanie czy po zrobieniu tego doda mi userow z podrzedna grupa jako czlonka danej grupy podrzednej?

Dzieki i pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam pytanie

Co zrobic aby pokazywalo mi obrazki rang pozostalych grup (grup podrzednych)

http://community.invisionpower.com/files/file/4294-sos32-secondary-groups-indicator/

- mam do tego takze pytanie czy po zrobieniu tego doda mi userow z podrzedna grupa jako czlonka danej grupy podrzednej?

Nie. Zrobisz to w ustawieniach poszczególnych użytkowników.

• Lubię to 1
Opublikowano

Co do linku - dzieki

Lecz co do drugiego cytatu to zle mnie zrozumiales. Potrafie dodac uzytkownikowi rangi podrzedne lecz gdy mu dodam range podrzedna to w legendzie go nie wyswietla ani w grupach w ACP jako czlonek grupy a chcialbym aby uzytkownikow z podrzednymi grupami takze zaliczalo do czlonkow danej grupy.

Opublikowano

Nie mam mozliwosci edytowania wiec pisze nowy post.. ;x

Skrypt ktory mi dales wyswietla mi pod awatarem tlyko info o podrzednych rangach danego uzytkownika. Natomiast ja chcialem aby tej informacji nie wyswietlalo tylko zamiast tego wyswietlalo dodatkowy obrazek podrzednej rangi do ktorej nalezy dana osoba.

W razie watpliwosci to poinformuje ze obrazki sa juz wgrane tlyko nie potrafie zrobic tego aby je wyswietlalo jako rangi podrzedne

Czy jest ktos w stanie mi pomoc? ;/