Kropek Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Pobrałem, wrzuciłem na forum ale nie pokazuje mi go w (FSY23) Universal Mod Installer Edytowane 23 Marca 2009 przez Kropek
Manager DawPi Opublikowano 23 Marca 2009 Manager Opublikowano 23 Marca 2009 Sprawdź czy w folderze mod_install/ masz plik o nazwie gfmessage.xml. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Kropek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Był - wrzuciłem wszystko od nowa i działa ale pokazuje się błąd: Fatal error: Call to undefined method skin_global_5::show_message() in /sources/lib/func_gfmessage.php on line 110 Edytowane 23 Marca 2009 przez Kropek
Manager DawPi Opublikowano 23 Marca 2009 Manager Opublikowano 23 Marca 2009 W ciągu kilku ostatnich dni parę razy odpowiadałem na podobny problem -> nie dodało do cache skinów zmian. Wnioski: sprawdzić chmody i ustawić na 777 i zainstalować ponownie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Kropek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Dokładnie o jakie pliki chodzi? Którym mam nadać chmody?
Manager DawPi Opublikowano 23 Marca 2009 Manager Opublikowano 23 Marca 2009 Cały folder cache/ ( z zawartością ). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Kropek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Nadałem chmody 777 w folderze cache wraz z z zawartością oraz wszytko zainstalowałem od nowa i dalej to samo.
Manager DawPi Opublikowano 23 Marca 2009 Manager Opublikowano 23 Marca 2009 Sprawdź czy w tym pliku: cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php masz funkcję show_message. Jeśli nie - patrz wyżej. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Kropek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Wszystkie chmody mają 777, a w tym pliku nie ma tej funkcji. Nie wiem co jest grane - ogłoszenia chyba zrobię ręcznie jak to zostało opisane przez jednego z użytkowników forum: http://forum.invisionize.pl/index.php?show...l+forum+message Edytowane 23 Marca 2009 przez Kropek
Manager DawPi Opublikowano 23 Marca 2009 Manager Opublikowano 23 Marca 2009 Jeśli nie ma tego tam to znaczy, że nie zapisało ( zkeszowało ) do plików. Masz włączone safe mode? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 24 Marca 2009 Manager Opublikowano 24 Marca 2009 No to wszystko jasne. Przejdź do: ACP > TOOLS & SETTINGS > General Configuration > Page Redirection >> Use Safe Mode Skins? I włącz to ustawienie. Po tym zainstaluj ponownie modyfikację. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Kropek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Wszystko działa. Tak na marginesie: za co odpowiada ten safe mode? Gdzie mogę zmienić angielską nazwę Important Announcement na polską np. Ogłoszenie? Edytowane 24 Marca 2009 przez Kropek
KliczeK Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 To Cię powinno nakierować: http://algorytmy.pl/doc/php/features.safe-mode.php http://forum.invisionize.pl/index.php?s=&a...ost&p=10644 In, and Out.
Kropek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 Dzięki wielkie - temat można zamknąć.
KliczeK Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Informacja: Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. In, and Out.
Rekomendowane odpowiedzi