Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam i szukam, ale niestety nie widzę nigdzie najnowszej wersji tego. Posiadam swój skrypt, który w wersji 3.1.4 działał na zasadzie połączenia bazy danych forumowej z pewnym skryptem. Teraz po aktualizacji silnika forum do wersji 3.2.2 niestety nie chodzi. Wyświetla mi się, że podane hasło jest niewłaściwe - tak ma każdy użytkownik.

Czy jest jakaś opcja żeby jakoś to naprawić?

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam,

Endzi

Opublikowano (edytowane)

Edit:

Znalazłem już czym jest IP.Converge. Dalsza część posta jednak wciąż aktualna.

Tylko, że chyba ten converge jest płatny? na jakiej zasadzie to działa? Mój skrypt sklepu został napisany od podstaw i na wersji 3.1.4 wszystko śmigało pięknie. Po zmianie silnika na najnowszą wersję już jest problem. Troszkę się boję, bo każdy dzień zwłoki to jest strata pieniężna i dlatego piszę tutaj. Zależy mi na czasie.

Niestety osobiście nie znam się za bardzo na językach programowania php itp. Czy byłaby możliwość jakoś pomóc mi za $? Oczywiście cenę za taki skrypt ustalimy indywidualnie. Wiem, że DawPi pisałeś jakieś modyfikacje pod IPB.

Ewentualnie prosiłbym o jakieś inne pomysły jak tą sprawę rozwiązać.

Dziękuję za odpowiedź.

Edytowane przez 1987m
  • Manager
Opublikowano

No tak, pisałem i piszę dalej, ale to nie działa tak, że Ty piszesz i ja rzucam obecne obowiązki i zaczynam pracę dla Ciebie. Jak szukasz chętnej osoby do napisz w dziale Giełda i trzeba cierpliwie czekać.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Domyślam się. Dlatego zapytałem :) - każdy ma swoje życie.

Pewna osoba już się zgłosiła do pomocy zobaczymy czy się jej uda przerobić. Jeśli nie to będę pisał w odpowiednim dziale zlecenie.

Dzięki za odpowiedzi (co prawda nierozwiązany problem, ale liczą się chęci :) )

Można zamknąć.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.