Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Przeliczanie reputacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Czy istnieje możliwośc ponownego przeliczenia punktów reputcji użytkowników ?

Opublikowano

Tak jak posty, mozna przeliczyc na nowo dla lazdego uzytkownika. Ja chcialbym reputacje...

Opublikowano

Przecież w edycji użytkownika przez CPA masz ilość reputacji użytkownika, którą możesz zmienić na dowolną liczbę.

Jeśli nie o to chodzi, to nie wiem. Nie mogę Cię zrozumieć.

Opublikowano

Wiem ze moge sobie zmienic w edycji użytkownika. I niektórzy mają pozmieniane w taki sposob punkty reputacji, ja chce aby forum policzylo na nowo punkty reputacji, aby nie bylo tak że ktos ma dodane przez ACP.

Nie wiem czego nie rozumiesz: ACP ->Przeliczanie i przebudowa:

I jest kilka opcji przeliczania na nowo rzeczy. np. Przelicz liczbę postów użytkowników

Wiec chce sie dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość przeliczenia punktów reputacji, bo opcji takiej w ACP znaleść nie moge.

Opublikowano

No właśnie grzebał w ACP, i nie sposób sprawdzic każdego uzytkownika z i liczyć mu samemu plusy i minusy. Nie wiem ilu osobom została zmieniona reputacja, wiec chciałbym aby skrypt policzył jeszcze raz dla wszystkich, tak jak liczy posty.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.