Gość XQS Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Witam ! Czy istnieje możliwośc ponownego przeliczenia punktów reputcji użytkowników ?
Gość XQS Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Tak jak posty, mozna przeliczyc na nowo dla lazdego uzytkownika. Ja chcialbym reputacje...
Gość naXe Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Przecież w edycji użytkownika przez CPA masz ilość reputacji użytkownika, którą możesz zmienić na dowolną liczbę. Jeśli nie o to chodzi, to nie wiem. Nie mogę Cię zrozumieć.
Gość XQS Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Wiem ze moge sobie zmienic w edycji użytkownika. I niektórzy mają pozmieniane w taki sposob punkty reputacji, ja chce aby forum policzylo na nowo punkty reputacji, aby nie bylo tak że ktos ma dodane przez ACP. Nie wiem czego nie rozumiesz: ACP ->Przeliczanie i przebudowa: I jest kilka opcji przeliczania na nowo rzeczy. np. Przelicz liczbę postów użytkowników Wiec chce sie dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość przeliczenia punktów reputacji, bo opcji takiej w ACP znaleść nie moge.
Manager DawPi Opublikowano 15 Października 2011 Manager Opublikowano 15 Października 2011 Dlaczego chcesz to przeliczać? Skrypt powinien dobrze wyświetlać. No chyba, że ktoś w nich grzebał w ACP, no ale już na to poznałeś metodę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość XQS Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 No właśnie grzebał w ACP, i nie sposób sprawdzic każdego uzytkownika z i liczyć mu samemu plusy i minusy. Nie wiem ilu osobom została zmieniona reputacja, wiec chciałbym aby skrypt policzył jeszcze raz dla wszystkich, tak jak liczy posty.
Manager DawPi Opublikowano 15 Października 2011 Manager Opublikowano 15 Października 2011 Nie ma takiej opcji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość XQS Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 No nic, w takim razie rozwiązane.
Jakub Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Rekomendowane odpowiedzi