Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie dzisiaj. Otóż chciałem ustawić aby stroną główną był unreal portal według starego poradnika, który znalazłem w tym temacie:

Jednak stało się coś dziwnego.. na przeglądarce Chrome wszystko działa jak powinno natomiast na przeglądarce Mozzilla wczytuje się tylko portal, nawet gdy klikam żeby przejść na forum to wczytuje tylko portal.

Czy można to jakoś naprawić?

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Myślę, że prościej będzie gdy wytłumaczę jeszcze raz: Ogólnie ten poradnik żeby ustawić portal na stronę główną działa gdyż na przeglądarce Google Chrome jest wszystko ok. Na przeglądarce Mozilla natomiast otwiera się portal i nie można wyjść z portalu na forum. Nie ma przekierowania na /index

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

A może proste wyczyszczenie danych podręcznych (chyba tak się to nazywa) przeglądarki ?

Też miałem taki problem, jeden z użytkowników mi w tym pomógł, wystarczy poszukać na forum.

• Lubię to 1
Opublikowano
Hello, I'm sorry but we only support our products through the ticket system, I would have to refer you to the author of the item for support... or you can try posting on the forums for help from the community.

Thank you

:glare: :glare: Kpiny..

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Jako, że na swoim forum również lubię porządek chcę aby ten porządek również panował tutaj.

Dlatego proszę o zamknięcie tematu. Problem został rozwiązany :)

Jako, że lubię osoby dbające o porządek na swoich forach, bo ja dbam o porządek i tutaj, proszę o informację, w jaki sposób rozwiązałeś ten problem, by na przyszłość już było gotowe.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Otóż okazało się, że do pliku conf_global.php należy zaraz pod <?php dodać:

$INFO['actidx_override'] = 1;

Plus oczywiście ustawić daną aplikację jako domyślną w pliku initdata.php oraz wyczyścić ciasteczka przeglądarki.

Takie dostałem instrukcje - to też wykonałem.

• Lubię to 2

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.