Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[OPIEKA] strony www.

Gość CompanyTalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Z dniem dzisiejszym otwieram ofertę - opieka nad stronami www. Moja przygoda z stronami trwa oko. 2 lata. Oferuję:

• Instalacja skinu
  • Instalacja modyfikacji
  • Instalacja skryptu (IPB , Vbulletin, phpBB, WP, Joomla itp).
  • Lekkie zmiany graficzne
  • Pomoc w prowadzeniu forum
  • Reklama portalu / forum
  • Pomoc z zakupu licencji
  • Wiele innych

Nie jestem żadną firmą, lecz prywatnie. Strony www - to moja wielka pasja.Wiele w życiu mnie to nauczyło, dziękuje użytkowniką z tego forum - za pomocą i trud poświęcony dla moich problemów. Skrypt IPB , czy Vbulletin znam jak własną kieszeń i wiem ile dają z siebie zalet i wad. Jeżeli chodzi, o moje portfolio to więc musze was zmartwić jest w (realizacji). Wszelkie zainteresowane osoby, proszonę są o konsultację ze mną wyłącznie na "Prywatne wiadomości" by, ustalić wszelkie szczegóły.

PW : http://forum.invisionize.pl/user/12757-companytalk/

Pozdrawiam.

Opublikowano

No sorry, ale to braki w podstawowej obsłudze skryptu, więc pojęcia o "własnych kieszeniach" raczej nie masz.

"Lekkie zmiany graficzne" leżą tak samo jak obsługa paint'a(nie zrozumiem ludzi którzy chcąc wrzucić obrazek 250x130 wrzucają go razem z białym tłem dzięki czemu powstaje gigant 1270x815).

Jeżeli chcesz zarabiać na odpowiedziach użytkowników tego forum(bo o wszystko będziesz pytał?), to lepiej daruj to sobie.