Skocz do zawartości

Integracja z facebookiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o integrację logowania. Niestety nie znalazłem jakiegoś logicznego tutoriala do tego krok po kroku, a już się natworzyłem tych aplikacji do swojego forum i dalej nie działa.

To jest już trochę nieaktualne:

http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/tutorials/general-tutorials/facebook-login-integration-r76

Druga sprawa wygląda tak, że już mam założonego funpage'a, który posiada ponad 1100 osób. Czy te aplikacje integruje się jakość z takimi stronami?

• Manager
Opublikowano

To jest już trochę nieaktualne:

http://community.inv...integration-r76

Druga sprawa wygląda tak, że już mam założonego funpage'a, który posiada ponad 1100 osób. Czy te aplikacje integruje się jakość z takimi stronami?

Odpowiedziałeś sobie sam - ta integracja dotyczy tylko logowania. Do wyświetlenia fanpejdżu służy inna modyfikacja.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Napiszę odnośnie mojej pierwszej kwestii FB...

Jak zintegrować forum z fb, aby działało logowanie przez FB. Próbowałem na różne sposoby, ale zwykle albo nie logowało się w ogole, albo jak się zalogował, to pomimo nadania praw normalnego usera, nie można było pisać... lub wyskakiwał komunikat, że user nie ma uprawnien do przeglądania forum.

Opublikowano

tak jak pisałem wyżej, wybrałem domyślną grupę UŻYTKOWNICY. Tam cudów nie było przy samym zakładaniu aplikacji. Api i secret api tez jest wbite jak należy.. nie wiem czemu u mnie to nie chce zaskoczyć :/

Opublikowano

w tej chwili nie. wyświetla się ikonka fb. klikam na nią, przenosi mnie na stronę fb pytając o zezwolenia... po czym zatwierdzam, przerzuca mnie z powrotem na forum i nie jestem zalogowany. Klikam ikonkę FB obok 'zaloguj', odświeża stronę i nic się nie dzieje... za adresem mam coś takiego: /#_=_