Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: niedziałające dodatki (latest disc., top shouters, recent topics itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Szukałem, patrzyłem, oglądałem, ale nijak nie mogę znaleźć informacji czy poniższe dodatki chodzą z forum 3.2.3. A więc nie działają mi:

Status Updates v1.0.0

(SOS30) Latest Discussions v1.0.2

(DP30) Top Reputation v1.0.3

Recent Topics v1.0.0

(DP31) Top Shouters v1.0.0

Które z nich nie działają z w/w forum, a które mogą być przeze mnie źle zainstalowane? I czy są nowsze wersje dodatków

pozdrawiam

smyku

Edytowane przez smyku
Opublikowano

Nie rozumiem? Bo spytałem które dodatki chodzą bądź nie? Tak się składa na przykład, że Status Updates mam włączony, a nie działa. Zaś np. nowej wersji Latest Discussions nie mogę znaleźć ani tutaj, ani na oficjalnym forum. Tak jak Recent Topics, dlatego uprzejmie zapytałem, czy działa i czy są nowe wersje.

• Manager
Opublikowano

Nie przyszło CI do głowy, że mogą nie być wydane zaktualizowane mody?

Status Updates - to zaimportuj ponownie, ta modyfikacja nie ma ustawień, więc powinna działać od strzała.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że to, co jest na forum invisionize.pl po prawej stronie to coś nie do udostępnienia ? :) Bo właśnie to co tutaj jest, chciałem mieć u siebie. Bo to miałem przy 3.1.4 wersji forum. Ale tak, przyszło mi do głowy, że nie wydano aktualizacji :P

Opublikowano (edytowane)

Ależ ja czytam ze zrozumieniem. Na swojej stronie masz "najnowsze tematy" zwane z angielska Recent Topics, czego ja w wersji pod 3.2 nie znalazłem (jeszcze?). Pod polską nazwą też tego nie widać :P. Stąd moje pytanie z postu numer 5 z niniejszego tematu :) Ale luzik, będę szukał dalej.

I dziękuję za link do Status updates, spróbujemy tego co tam napisane.

EDIT: Status updates pomogło /tzn reinstalka/. Dziekować

EDIT 2: Chyba znalazłem :)http://community.invisionpower.com/files/file/4550-sos32-recent-topics/ to chyba to, więc wygląda na to, że temat do zamknięcia :P

Edytowane przez smyku
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.