Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Poszukuję moda - Wyświetlanie nieprzeczytanych postów.

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Nie wiem dokładnie o czym mówisz, ale jeśli pytasz o phpBB i nieprzeczytane posty to pytanie dość często się tutaj pojawiajace.

Odpowiedź: nie ma takiego czegoś i na 99,99% nie powstanie. Argumentowałem wiele razy. W skrócie: nie opłaca się, jest bardzo zasobożerne, brak w tym ekonomicznych przesłanek.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Też mnie źle zrozumiałeś. Chodzi mi o takie coś, co będzie liczyło wszystkie posty od ostatniej wizyty, pokazywało np. w topie, potem kliknąć w to i wejść, a jak ktoś przeczyta zaznaczyć jako przeczytane. Tak samo jak na Przemie.

Miałem ReadIt! ale coś mi się z nim bugowało.

• Manager
Opublikowano
Odpowiedź: nie ma takiego czegoś i na 99,99% nie powstanie. Argumentowałem wiele razy. W skrócie: nie opłaca się, jest bardzo zasobożerne, brak w tym ekonomicznych przesłanek.

---

• Manager
Opublikowano
No dobra ale nadal nie rozumiem dlaczego, skoro na vB dało się zrobić.

Hm, nie wiem czy czasem nie obracamy się w kółko. Pisałeś kiedyś modyfikacje do IP.Board? Albo inaczej - masz pojęcie o PHP i tworzeniu wszelakich aplikacji? Domyślam się, że nie.

Nie tylko ja ale i wielu próbowało coś takiego napisać - najbliżej był Alex ze swoim ReadIt. Po prostu IPS ( producent IP.Board ) wymyślił inny mechanizm rozpoznawania czytanych i nie postów. Nie jest to takie proste, ba - jest w obecnej wersji awykonalne - gdyby było inaczej już dawno by coś takiego powstało.

---

Opublikowano

PHP znam, ale akurat możliwości tego skryptu nie - mam go 2 tygodnie, trudno jest od razu wiedzieć, co robić a co nie.

I jeszcze jedno pytanie - jakie jest najlepsze SEO pod IPB? Nie zamykaj tego tematu bo nie chcę zakładać kolejnych topiców bez sensu.

Opublikowano
I jeszcze jedno pytanie - jakie jest najlepsze SEO pod IPB? Nie zamykaj tego tematu bo nie chcę zakładać kolejnych topiców bez sensu.

Jedno pytanie = Jeden temat. Simple.

In, and Out.

• Manager
Opublikowano

Jeśli tematy z pytaniami problemami związanymi z IP.Board na forum poświęconym temuż są bez sensu, to jakie wg Ciebie tutaj tematy mają mieć sens? :)

Zamykam. :/

---

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.