Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: pytanie o najlepsze tagowanie strony i prefixy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1) Tak jak w temacie mam pytanie jaka aplikacja najlepiej taguje pozycjonuje stronę.

2 ) chciałbym też kupić modyfikację abym w wybranych działach mógł dodać prefix tematu ss niżej tak jak na amxx

55915141287118213731.jpg

Prosiłbym o podanie linków do IPS abym mógł zakupić te modyfikacje

ps. jeśli zły dział proszę o przeniesienie

Edytowane przez dj123

'trochę' za dużo tych linków. //by DawPi

Opublikowano

chodzi mi o to: gdy zainstaluje tą aplikację aby mi otagowała stare tematy i by pisząc nowy temat/post dodawało samo automatycznie ew. ręcznie tagi tematu reasumując żeby widoczność była lepsza w google :)

wystarczyłaby mi taką jak miałeś na amxx :)

oczywiście wszystko pod wersję 3.2.3

Opublikowano (edytowane)

nie ma takiej aplikacji, która otagowałaby Ci automatycznie stare tematy a nawet te obecne. Użytkownik sam wybiera zdefiniowany przez Ciebie prefix tematu w konkretnym dziale, w którym pisze temat. W starszych tematach musisz to zmienić ręcznie.

(mowa oczywiście o aplikacji, do której link podał Ci Pavulon. Korzystam z niej więc wiem jak działa)

Edytowane przez hiroshima
Opublikowano

tak tak ta druga aplikacja zostanie zakupiona :) chodzi mi jeszcze teraz o tą pierwsza o tagowanie strony :) co polecacie ?

Opublikowano

no dobrze pomińmy sprawę starych tematów. jaką modyfikację polecacie mi wgrać na tagowanie strony, nowych tematów

Opublikowano

jak tworzę temat to nie miejsca np gdzie wpisać tagów

Pav Tags system chyba nie miał update do wersji 3.2? bo wcześniej używałem tego

Opublikowano

no tyle że nie ma aktualizacji do tego :) i wszystko jest po rozpierdzielane po forum jeśli mowa otym pav tags system

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.