Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj przeniosłem forum z 1 hostingu na drugi, po wgraniu wszystkich plików, bazy danych itp dostaję error

"Fatal error: Class 'skin_global_1' not found in /home/prizmo1/domains/cs-rabka.eu/public_html/root/sources/classes/output/publicOutput.php(3435) : eval()'d code on line 1"

Panel admina działa poprawnie lecz wyskakuje błąd ze niby

"Ścieżka zdjęć profilowych nie posiada odpowiednich uprawnień

Sprawdź uprawnienia ścieżki, w której zapisywane są zdjęcia profilowe: '/home/rabka/domains/cs-rabka.eu/public_html/uploads/profile/'."

Pomimo iż na nadane chmody 777 :/

Mógłby ktoś pomóc? :(

• Manager
Opublikowano

Dzisiaj przeniosłem forum z 1 hostingu na drugi, po wgraniu wszystkich plików, bazy danych itp dostaję error

Co jeszcze zrobiłeś? Mamy poradnik, co się robi w trakcie przenosin - przeczytałeś go?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

DawPi możesz mnie zabic ale nie czytałem, bo przenosiny były robione na szybko, bo stary dostawca odlaczyl strone, zrobil archiwum tar z bazami i plikami forum(nie backup przez directa czy cpanel, tylko zwyczajnie tax cvf), przez co musialem to na szybko robic..