Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam taki problem. Chcę wylogować wszystkich użytkowników z mojego forum, żeby KAŻDY kto odwiedzi moje konto musiał się ponownie logować. Nawet jeżeli ktoś podczas logowania nacisną przycisk "zapamiętaj mnie" to też musi się ręcznie logować.

Proszę o jaknajszybsza pomoc.

Opublikowano

Usuń wszystkie rekordy z tabeli sessions.

Nietestowane, ale to chyba to. ;)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

id    member_name    seo_name    member_id    ip_address    browser    running_time    login_type    member_group    in_error    location    location_1_type    location_1_id    location_2_type    location_2_id    location_3_type    location_3_id    current_appcomponent    current_module    current_section    uagent_key    uagent_version    uagent_type    uagent_bypass    search_thread_id    search_thread_time 

takie mam kolumny

A tak wygląda przykładowy rekord z tabeli sessions:

f3bd88c7abce73c1f693c3dd82a1a651    Barca    barca    2372    95.50.36.178    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2    1321553799    0    14    0    null    null    0    null    0    null    0    servers    servers    servers    chrome    15    browser    0    0    0

Edytowane przez s4rrow
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.