AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Dziwne troche ale z tego co widzę kodowanie jest wszędzie ok z wyjątkiem jednego, nazw miesięcy w kalendarzu.
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Wgrywałeś spolszczenie ponownie? Zmieniałeś locale języka (forum)? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Wgrałem spolszczenie kalendarza ponownie. Co ciekawe odinstalowalem kalendarz, wywalilem pliki spolszczenia, zainstalowalem go ponownie i przelaczylem forum na angielski i.... To samo
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Tabele w bazie masz w jednakowym kodowaniu? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Tak wszystkie latin2_general_ci
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Zmieniałeś locale języka (forum)? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Sorry w jakim sensie? Plik lokalizacyjny jest jeden
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Tu i to. Trudne? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 AAA To zrobiłem i na całym forum mam ładne plznaczki tylko w tym jednym miejscu w kalendarzu jest tak jak na screenshotach. Tylko w tych małych kalendarzach na dole
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 A w polskich nazwach miesięcy na stronie głównej jest OK? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Nigdzie pozatym jednym miejscem blędów nie widze
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Odszukaj te wpisy w języku i tam zmień.. Bo nie ma opcji, by to nie działało. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja pitole wpisy były tylko w plikach core_admin_global.php core_public_global.php forums_admin_stats.php W plikach kalendarza brak wpisów z nazwami miesiecy Pozmienialem usuwajac ogonki czyli Pazdziernik np. i nic to nie dało, Qrna gdzie to siedzi
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 Jakie masz ustawione locale w ogóle? P.s. języka nie edytuje się na FTP tylko w ACP. To tak na przyszłość. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Jakie masz ustawione locale w ogóle? P.s. języka nie edytuje się na FTP tylko w ACP. To tak na przyszłość. Sorry przyzwyczajenia z 2.x locale jest Polski pl_PL.iso88592 co ciekawe te "krzaczki" są w utf8 bo jak zmienie w przeglądarce to to sie dobrze wyswietla a reszta krzaczy
Manager DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Manager Opublikowano 26 Listopada 2011 No widzisz.. Więc na serwerze nie ma wgranego locale pod iso2.. Napisz do admina, by dograł. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 locale -a|grep PL csb_PL csb_PL.utf8 pl_PL pl_PL.iso88592 pl_PL.utf8 chyba qrna sa
AMIGAnTOMEK Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Grzebałem, grzebałem przebudowywałem cache zmieniałem nazwy we wpisach jezykowych i w koncu zaskoczylo. Są ładne plznaczki
Manager DawPi Opublikowano 27 Listopada 2011 Manager Opublikowano 27 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi