Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem gdzie to napisać, wiec pisze tu ;p

Mam pytanie czy jest coś takiego dostępne(może mod albo coś) co pozwoli mi na dodanie tagów przed nickami. Miały by być one możliwe do zmienia z pozycji panelu kontrolnego użytkownika. Prowadzę forum o e-sporcie gdzie zjawisko tagów jest czymś oczywistym, często się je zmienia więc trudno by było je wpisywać jako nick na forum. Więc czy jest możliwość aby wprowadzić takie tagi, które by się dopisywały wszędzie przed nickiem użytkownika?

Pewnie wielu osobom wydaje się to głupie pytanie, ale a nóż-widelec coś takiego jest ;p

Opublikowano (edytowane)

Nie nie nie ;p

Chce aby każdy użytkownik miał inny, własny tag i aby mógł go sam sobie zmieniać po przez panel użytkownika.

Obrazowo:

Chodzi o to ze jestem nowym użytkownikiem forum, wiec sie rejestruje na nicku Xawier. Nalezę do klanu "nr1" z tagiem "n1" i chciałbym sobie go wpisac przed nick, aby wyglądał on tak: n1|Xawier . Jednak po miesiącu zmieniam klan na "nr2" o tag;u "n2" i chciałbym zmienić sobie na nowy tag, a by wyglądał tak: n2|Xawier.

I taką możliwość powinni miec wszyscy zwykli użytkownicy.

Edytowane przez Xawier
  • Manager
Opublikowano

Nie ma takiego moda/możliwości by userzy mogli zmieniać swój prefix.

Możesz jedynie umożliwić userom zmianę ich tytułu/rangi od X postów. X to liczba definiowana w ACP :huh:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.