Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu 2-3 tygodni niektórzy użytkownicy forum zgłaszają mi nieprawidłowości w działaniu edytora. Edytor w każdej sekcji forum: czy to szybka odpowiedź, czy wiadomość prywatna, czy pełny edytor posta nie wyświetla im panelu takiego jak w wordzie - chyba to się bbcode nazywa.

Podaję link ze screenem: http://multimods.pl/uploads/imgs/pre_1323107722__blad11a.jpg - tak wygląda ich edytor.

Natomiast tak powinien wyglądać prawidłowo: http://multimods.pl/uploads/imgs/pre_1323108009__edyt.png

Próbowałem już zmieniać grupy tych użytkowników, próbowali zakładać nowe konta i nadal to samo. Przy czym ja próbowałem wejść na takim nowo utworzonym koncie lub na konto użytkownika, któremu pojawia się taki dziwny bug i o dziwo u mnie jest wszystko normalnie.

Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Próbowali już wszystkiego: czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, zmianę przeglądarki, reinstal i nadal to samo mają. Ja jako administrator forum próbowałem również udostępniać im oryginalny styl forum IPB i nadal to samo mieli. Próbowałem również odinstalowywać modyfikacje forum, które instalowałem w zbliżonym czasie i niestety nic nie pomogło.

Dziwne jest to, że tylko kilka osób na ponad 10tys. forum ma taki problem.

Nie wiem już jak mam im pomóc.

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc z tym problemem.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

U mnie ten błąd nadal się pojawia.. Raz działa, raz nie.. Wrzuciłem wszystkie pliki (świeżo ściągnięte z invisionpower, przebudowałem skiny, wyłącyzłem wszystkie dodatki.. I nadal ten sam błąd. Ale o dziwo! od czasu do czasu zaskoczy, Konsola błędów nie pokazuje. Nie robiłem upgrade/update oprogramowania serwera.

stop-elektrowni-w-gaskach-01.png