Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Avatar nie wyświetla się obok nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

Witam mam problem taki otóż wgrałem zdj ale avatar mi się nie wyświetla obok nazwy mojej

http://screenshooter.net/8741124/acnrqfj

tam jest ale obok nazwy nie ma wie ktoś jak to naprawić ??

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

na domyślnym oraz zakupionym deflection nie wyświetla się praktycznie na żadnym to tylko mi chyba bo normalnemu userowi wyświetlał się normalnie avatar obok nazwy

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

nie zadziałało jest może jakaś inna możliwość??

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

bo adresy są tylko przekierowane żeby nie było że domena xaa.pl teraz jest inna domena dlatego ale nie wiem co dalej z tym zrobić niestety

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

na 1 też mi nie działało to jak sprawdziłem nawet na localhoscie nie zmieniało mi zdj obok nicku

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

że tylko to mi się pokazuje patrzałem na zwykłym koncie usera nic trudno pozostało napisać i czekać dzięki za pomoc która nic nie zdziałała :D

• Manager
Opublikowano

Jak miało cokolwiek pomóc, jak Ty nie nic nie myślisz sam tylko czekasz na gotowe? W dodatku masz nikłe pojęcie o temacie?

Pisane było o ujednoliceniu plików, by były na jednym serwerze (!), ale Ty to olałeś, więc nie rozumiem pretensji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

jakim jednym serwerze gdyby było tak to by mi się nie powinno aktualizować na oby 2 na zwykłej stronie serwera też nie aktualizowało się po zmianie też więc nie wiem w czym by był problem

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

ciekawe po co tego linka wysłałeś:D

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

dałem też zalinkowany nadal nie mogę zmienić trudno trzeba było zmienić plik default_large w skinie to jedynie pomogło ale nie wiem czemu wgl ten problem wystąpił :D

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.