Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Czas Pisania nowego tematu i Anty reklama forum Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

pytanko.1

jak ustawić możliwość pisania nowego postu lub nowej odpowiedzi na forum ?? (chodzi mnie o czas do następnej wiadomości na forum czy tam odpowiedzi np co 30 s nowa odpowiedź na temat

pytanko 2 jak np ustawić gdyby ktoś reklamował daną stronę np forumownia.eu na Elitarneforum.pl pozdrawiamy żeby nie była po prostu nazwa strony możliwa do pokazania i napisania na forum taka jaka jest oraz żeby nie można było ją zobaczyć na pm i w żadnym temacie oraz na statusach

• Manager
Opublikowano

pytanko.1

jak ustawić możliwość pisania nowego postu lub nowej odpowiedzi na forum ?? (chodzi mnie o czas do następnej wiadomości na forum czy tam odpowiedzi np co 30 s nowa odpowiedź na temat

ACP :a: System :a: Ustawienia systemowe :a: System :a: Security and Privacy :a: :a: Flood control delay (in seconds)

pytanko 2 jak np ustawić gdyby ktoś reklamował daną stronę np forumownia.eu na Elitarneforum.pl pozdrawiamy żeby nie była po prostu nazwa strony możliwa do pokazania i napisania na forum taka jaka jest oraz żeby nie można było ją zobaczyć na pm i w żadnym temacie oraz na statusach

Dopiero, co Ci napisałem, że "jeden temat = jeden problem", a Ty wyskakujesz z czymś takim? Powiedz - robisz to specjalnie? :blink:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

nie robię tego specjalnie po prostu chcę pisać w 1 temacie opisując 2 problemy żeby nie robić ciągle nowych tematów czekam na 2 odpowiedź jeszcze :D

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.