Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem w Skinie Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego skina carbon na forum wczoraj zakupiłem na stronie ipbforumskins

tak więc mam niewielkie problemy z nim odnośnie bbcode co tak już naprawiłem:

naprawiłem wyśrodkowanie w nowym temacie niestety nie działa nadal:

wyśrodkowanie do prawej oraz do lewej również nie działa bbcode z nowym zdj chodzi mi o grafika żebym wstawił na niego grafike do tematu żeby obrazek się wyświetlał to nie wyświetla się on tylko sam kod a gdybym chciał zedytować to się normalnie wyświetlił obrazek w edycji a nie w temacie

Proszę o pomoc :)

• Manager
Opublikowano

Napisz do autora tegoż skina. Skoro cokolwiek w nim nie działa, a jest to płatny skin to autor powinien czuć się zobowiązany naprawić wszelakie błędy.

P.s. pytanie amfiego nadal aktualne.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

to nie jest po stronie skina wdłg mnie to jest po stronie ustawień bbcode patrzałem na forum wszystko inne działa tylko nie działa pare kodów wiecie może jak to naprawić ??

Gość Sirkrzemas
Opublikowano

na wszystkich działają obrazki tylko na tym nie wdłg mnie to wina jest po stronie ustawionych opcji pisania code na forum z cencet wyśrodkowanie tez miałem ten problem

• Manager
Opublikowano

Dobra, wystarczy tego.. Piszesz jak jakieś dziecko. Zero interpunkcji. Zero sensu.. Zero szacunku do czytających.. Czekasz na gotowe, a w dodatku nie widzisz w tym nic dziwnego.

Temat zamykam i informuję, że kolejne tematy w stylu jak do tej pory będą skutkować ich zamykaniem.

Możesz oczywiście wrócić, jak przemyślisz swoje zachowanie i je zmienisz by choć cokolwiek sobą prezentować na tym forum. Jak na razie to z Twoich wpisów wynika to, że nic nie wynika..

Oczywiście masz wybór i możesz korzystać z oficjalnego wsparcia IPSu, ale tam trzeba pisać po angielsku. Więc jeśli chcesz nadal otrzymywać pomoc od ludzi dobrej woli na tym forum to proszę przemyśl wszystko kilka razy.

To chyba pierwsza taka sytuacja w historii tego forum - miej to na uwadze.

Temat zamknięty

• Lubię to 4

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.