Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem moderatorem jednego z forum posiadających IP BOARD. OD pewnego czasu nie jestem w stanie dać nikomu ostrzeżenia. Gdy w panelu ostrzeżeń próbuję nadać warna, wyskakuje komunikat:

[#10251] Nie możesz już podnieść poziomu ostrzeżeń tego użytkownika w tym czasie.

Bany mogę wstawiać normalnie. Administrator próbował resetować mi zezwolenia moderacji itp. jednak to nic nie daje. Bardzo proszę o pomoc, i z góry dziękuję.

Opublikowano

Niezupełnie, ciągle nie mogę wystawiać ostrzeżeń. Ponoć mi go powiększył wiec powinienem mieć wszystko okej. Myślę że to się stało kiedy spróbowałem zwarnować usera po zamknięciu tematu, admin mi potem coś zmienił i znowu mogłem, następnie ponownie zwarnowałem usera w zamkniętym wątku przez co tera mam ten problem.

Opublikowano

Admin przyznał limit ostrzeżeń na dzień, więc nie przeskoczycie tego inaczej jak zmieniając ten limit.

No nie do końca. Jakby chodziło o dzienny limit ostrzeżeń to było by:

"This member has been warned once already within the allotted time allowed."
"Na chwilę obecną użytkownik został już ostrzeżony w maksymalnej ilości."

Ten błąd wskazuje na za małą wartość "Maximum warn level".

Niezupełnie, ciągle nie mogę wystawiać ostrzeżeń. Ponoć mi go powiększył wiec powinienem mieć wszystko okej. Myślę że to się stało kiedy spróbowałem zwarnować usera po zamknięciu tematu, admin mi potem coś zmienił i znowu mogłem, następnie ponownie zwarnowałem usera w zamkniętym wątku przez co tera mam ten problem.

To gdzie dajesz ostrzeżenie nie ma najmniejszego znaczenia.