Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Użytkownicy Online i goście online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taka opcja ipb 3.2.3 aby można było ustalić ręcznie ile ma być gości online i użytkowników online

Opublikowano

tzn można jaśniej wiem że na ipb 3.1.4 była taka że np ilość gości na forum 1k jeszcze chciałem żeby byli wszyscy ciągle użytkownicy na forum online ci co są zarejestrowani

Opublikowano

nic nadal nie kumam ale jaka wgl wyszukiwarka jak nic się nie pokazuje wchodzę w acp wygląd tłumaczenia polski i tam takiego nic nie ma zresza gdzie wgl to zmienic

Opublikowano (edytowane)

jak ty tak piszesz że się nie da zrozumieć to nie moja wina napisz to normalnie a nie smiej się bo nawet nie wiem w jakim kodzie to zedytować wgl

@edit dobra znalazłem ale w której się to pozycji znajduje ,ponieważ takie coś co podałeś wgl nie znajduje się

Edytowane przez Recon
Opublikowano

1. Zacznij pisać poprawnie - znaki interpunkcyjne oraz wielkość liter ma znaczenie.

2. Daruj sobie coś takiego, bo tylko ośmieszysz się i pozytywnego efektu na pewno nie uzyskasz. Liczy się treść, a nie to że będzie wyświetlone kilka milionów gości + zalogowanych.

3. Wszystko zostało podane już jak na tacy.

Opublikowano

ja podane ale w tym praktycznie ,wgl. nie było sensu nie widziałem żadnych opcji takowych jest tylko skiny i języki wybierz język i nie ma żadnej możliwości wyszukania :(

Opublikowano (edytowane)

ale nie wiem gdzie dokładnie szukać tzn. nie wiem jaki kod trzeba wpisać lub co żeby to można było wgl zmienić jakoś creatywność dziś mnie zabolała :(

myślę że mi z tym pomożecie ?? :)

@edit mi nie chodziło po stronie języka forum tylko żeby np dana ilość użytkowników która jest zarejestrowana na forum była normalnie online a tak prawdopodobnie ich nie ma czyli użytkownik ten który nie jest na forum a jest zarejestrowany jest normalnie online :)

Edytowane przez Recon
Opublikowano

Recon - jeśli boli Ciebie kreatywność, to daj swoją prośbę do działu giełda. Napisz ile jest to dla Ciebie warte. Może ktoś zechce się skusić na współpracę z Tobą..

Może jeśli będziesz zmuszony zapłacić choć niewielkie pieniądze za pomoc, to zastanowisz się chwilę jak zadać pytanie w sposób zrozumiały dla innych..

stop-elektrowni-w-gaskach-01.png

Opublikowano

a tam ja wole od zgranego team invizionize otrzymać pomoc oni są najlepsi :)

Opublikowano

dobra tam lepiej to zamknijcie bo nie chcę się z wami kłucić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.