Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: (SOS32) VIP Members - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam takie pytanie, czy jest możliwość żeby po dodaniu usera do vip (przez (SOS30) VIP Members) przenosiło do do grupy VIP utworzonej przeze mnie (ma różne przywileje).

Edytowane przez djpetrox
Opublikowano

Zrobiłem przykładowo grupe "Elite" - dałej jej różne możliwości. User np. wykupił taką range na okres 30 dni, więc chce mu dać ta range (zrobioną przeze mnie) używając (SOS32) VIP Members. Czy po 30 dniach zostanie on automatycznie przeniesiony do grupy użytkownik?

• Manager
Opublikowano

Ustawiłeś tę modyfikację w ogóle? W sensie czy zajrzałeś do ustawień? Bo wszystko o co pytasz jest właśnie tam podane. Oczywiste jest, że user wróci do swojej grupy. Inaczej nie miałoby to sensu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Spolszczenie do wersji (SOS30) powinno pasować, ale może brakować niektórych fraz. Nie wgrywaj tylko plików z folderu /upload. Postaram się zaktualizować je w najbliższym czasie.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.