Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, w sumie to nawet nie wiem jak go jasno wyjaśnić. Otóż gdy pisze cokolwiek na moim forum na i próbuję usunąć np jedna literę danego wyrazu to czasami zamiast usunięcia się litery to całe słowo cofa się n a początek poprzedniej linijki (tej która znajduje się wyżej).

Lub jeżeli próbuję dodać "Odnośnik" do jakiegoś słowa to link pojawia się za danym słowem.

Nie jestem pewien czy zrozumiecie mój problem, troszkę trudno go wyjaśnić :D

Jeżeli wiecie w czym problem proszę o pomoc.

Link do forum

http://www.mpgcenter.pl/

Opublikowano

Nie jestem pewien.

Możliwe jest że to działo się dlatego że miałem pewien problem z tłumaczeniem.

Zainstalowałem spolszczenie po czym zainstalowałem darmowy shoutbox z waszego forum, po czym go odinstalowałem.

Po odinstalowaniu język angielki był po polsku a polski, zamienił się na angielki.

Więc usunąłem ten język polski (angielski) i zmieniłem nazwę angielskiego na polski.

I wtedy to się chyba zaczęło. Wczoraj wgrałem polski od nowa + przebudowałem paczkę i mi się też już więcej tamto nie powtórzyło.

Myślisz że to mogło mieć coś wspólnego z tłumaczeniem?

Opublikowano

Zainstalowałem spolszczenie po czym zainstalowałem darmowy shoutbox z waszego forum, po czym go odinstalowałem.

U nas nie ma przecież Shoutboxa do pobrania. :P

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

1. forum.invisionize.pl - Support IP.Board
  2. Pliki
  3. Spolszczenia
  4. Spolszczenia modyfikacji
  5. → Shoutbox 1.2.5

No nie ważne czy aplikację czy spolszczenie instalowałeś.. Na takie coś na 100% nie może mieć wpływu wgrywanie spolszczenia. Odpowiedz na pytania..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie jestem pewien bo się nie pytałem. Nie sprawdzałem innych przeglądarek ale jak pisze na innych forach IPBoard to nie mam takiego problemu, tylko na moim forum. I innego skina też nie sprawdzałem.

Opublikowano

To posprawdzaj.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Sprawdziłem na IE i nic sie nie dzieje, wszystko wygląda spoko ale na Chrome też już wszystko działa jak należy. Nie wiem co to było ale przez jakies 2 tygodnie się to działo. Nie rozumiem tego :D

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.