Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo potrzebowałem tego skryptu "gamehub" i kiedy go znalazłem od razu chciałem mieć, więc pobrałem owy skrypt stąd: http://www.multiupload.com/37J3TUN6IP i po instalacji pierwszy problemik :):

Fatal error: Call to a member function changesList() on a non-object in /home/p1225602/public_html/admin/applications_addon/other/gamehub/modules_public/zmiany/changes.php on line 35

Nie wiedziałem jak go naprawić, więc na próbę usunąłem całą linijkę (myślę że to będzie problem 2 problemu), a drugi problem był taki, że nic się nie dało z tym później zrobić. Ustawienia nie działały, nie dało się dodać nic do gamehuba (ma to być w rodzaju portalu).

Jeżeli ktoś łaskaw mi pomóc, to z góry dziękuję. :)

Pozdrawiam.

• Manager
Opublikowano

Co jest w tym pliku: admin/applications_addon/other/gamehub/xml/gamehub_root_templates.xml i gdzie importowałeś ten plik dokładnie? Bo ja miałem na myśli coś takiego, ale oczywiście dla Twojej aplikacji:

pre_1324042305__2011-12-16_14-29-55.png

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A to zrobiłem na zasadzie takiej, że folder gamehub wrzuciłem do admin/application_addons/other/, następnie w aplikacjach i modułach zainstalowałem z panelu po prawej.

Opublikowano

Ja chcę współpracować, żeby problem rozwiązać, ale aż tak dobrze się nie znam, więc napisałem jak to ja zrobiłem i mi działa, to może niech kolega też spróbuje?

• Manager
Opublikowano

Ja próbuję - napisałem, co masz zrobić.. A Ty zamiast jałowego pisania byś się stosował do moich porad, bo nic tak nie wkurza jak produkowanie się, a potem olewanie.. Podałem, jak byk, co masz zrobić, a Ty piszesz, że robiłeś co innego - co mnie to interesuje? Nie chcesz pomocy to na siłę nic robić nie będę. To proste jak budowa cepa. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ja próbuję - napisałem, co masz zrobić.. A Ty zamiast jałowego pisania byś się stosował do moich porad, bo nic tak nie wkurza jak produkowanie się, a potem olewanie.. Podałem, jak byk, co masz zrobić, a Ty piszesz, że robiłeś co innego - co mnie to interesuje? Nie chcesz pomocy to na siłę nic robić nie będę. To proste jak budowa cepa. :)

Chyba pomyliłeś osoby, ja nie jestem założycielem tematu tylko jamnice, który już się nie udziela ;d

• 3 tygodnie później...