Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem. Ostatnio miałem 1.2.5 wersje sb potem wrzucilem pliki i zrobiłem update do 1.2.6 lecz po tym Szybkie Filtry nie dawały mi spokoju bo nie działy działać.... odinstalowalem w ACP i zainstalowalem..... EFEKT:

Fatal error: Call to a member function announcement() on a non-object in /home/admin/domains/cmsstyle.pl/public_html/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 390

Nadpisalem pliki ale tez nic ;/ nie czaje ocb do tego skasowało mi wpisy.... Masakra.

Jak naprawić : >

Opublikowano

I nie dziw się, że po odinstalowaniu nie ma wpisów. Przy tej czynności masz ładne ostrzeżenie:

Wszystkie dane aplikacji, ustawienia oraz pamięć podręczna zostaną usunięte bez możliwości cofnięcia. Kontynuuj jeśli jesteś pewien, że nie potrzebujesz żadnych danych aplikacji.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.