Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Dzisiaj zaczęły wywalać mi 2 IPS Drive Error'y:

Date: Sat, 18 Apr 2009 14:39:13 +0200
Error Number: 1030
Error: Got error 127 from storage engine
IP Address: 124.244.11.125
Page: /kosz-f19-n1mu-99-62t-ver-site-dodatki-t29004.html
mySQL query error: SELECT skin FROM ibf_members WHERE id>0
===================================================

Date: Sat, 18 Apr 2009 14:39:15 +0200
Error Number: 1030
Error: Got error 127 from storage engine
IP Address: 94.246.133.76
Page: /
mySQL query error: SELECT m.id, m.members_display_name, m.mgroup, m.last_activity FROM ibf_members m  LEFT JOIN ibf_groups g ON ( m.mgroup=g.g_id )   WHERE m.id <> 0 AND m.last_activity > 1240058355 - 172800 ORDER BY g.g_display ASC, m.members_display_name ASC
===================================================

Dodam, że nic nie robiłem od paru dni. Jakiś pomysł skąd to się wzięło i jak się tego pozbyć? Akualnie nawet na forum nie da się wejść. Co ciekawe do ACP też nie mogę wejść.

Edytowane przez Livo

C# developer

Opublikowano

hmm. Jeżeli nic nie edytowałeś w plikach to może przyczyną jest jakieś włamanie ?

Jeżeli możesz to spróbuj usunąć /kosz-f19-n1mu-99-62t-ver-site-dodatki-t29004.html Ten temat.

mySQL query error: SELECT m.id, m.members_display_name, m.mgroup, m.last_activity FROM ibf_members m  LEFT JOIN ibf_groups g ON ( m.mgroup=g.g_id )   WHERE m.id <> 0 AND m.last_activity > 1240058355 - 172800 ORDER BY g.g_display ASC, m.members_display_name ASC

Nie znam się na tym, ale zdaje mi się że to błąd z jakims userem...

Opublikowano
hmm. Jeżeli nic nie edytowałeś w plikach to może przyczyną jest jakieś włamanie ?

Jeżeli możesz to spróbuj usunąć /kosz-f19-n1mu-99-62t-ver-site-dodatki-t29004.html Ten temat.

Nie znam się na tym, ale zdaje mi się że to błąd z jakims userem...

Aktualnie nie mogę wejść na forum, ani do ACP. Jedynie wyjście to grzebać się w bazie, żeby usunąć ręcznie temat i nic nie zepsuć. Jednak to na pewno nie jest tego wina. Przedwczoraj serwerownia przeniosła serwer na maszynę intelowską, abym mógł manualnie restartować dedyka. Przez co zmienił się czas na serwerze. Kilka tematów zostało napisanych "z przyszłości", zanim przestawiłem czas. Wydaje mi się, że to wszystko to sprawka tego czasu. Tylko jak to rozwiązać?

C# developer

Opublikowano
Forum chyba już działa...
Wystarczyło naprawić bazę poprzez PhpMyAdmina T_T Czasem nie myślę, jak krótko śpię. Nie zmienia to faktu, że mam w logach masę błędów z bazy, którymi muszę się zając.

C# developer

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.