Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym dowiedzieć się, jaki skrypt wybrać do stworzenia portalu, na którym umieszczane by były różnego typu pliki ( nie chodzi mi tutaj o warez, przynajmniej nie w całkowitym stopniu )? Nie potrzebuje żadnych zbędnych bajerów, ważne żeby można było stworzyć wiele kategorii, w nich również jakieś podkategorie oraz napisać jakiegoś newsa. Liczą się też użytkownicy, aby możnabyło się rejestrować.

Pozdrawiam!

Opublikowano

A są jakieś poradniki związane z IP.Content po polsku jak to wszystko ogarnąć? Jeśli na początku niechciałbym mieć forum to to nie robi problemu? IP.Content może działać beż IP.Board ?:P

Opublikowano

Z mojej strony też polecałbym IP.Content. A w skrócie co do czego. W IP.Conent możesz tworzyć różne strony (pages), w których możesz osadzać wcześniej utworzone bloki (blocks). Bloki mogą wyświetlać różną zawartość, dane mogą być pobierane zarówno z forum, z własnych baz tworzonych w IP.Conent lub z zewnętrznego źródła. W IPS Marketplace, można znaleźć już gotowe bloki do zaimportowania. Wyświetlanie zawartości wpisów może być formatowane przy użyciu szablonów (templates), które również tworzy się "na miejscu". Z poziomu IP.Content można również zarządzać osadzonymi mediami. Możliwości są wprost nieograniczone. Tyle wynika z mojego wgryzienia się w temat IP.Content :)