Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem z logowaniem, loguje sie lecz nie jestem zalogowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Szukałem już na wielu forach googlowalem itp. lecz nie miał chyba nikt takiego problemu.

Przeniosłem forum na inny serwer na pdg.pl. Po przeniesieniu wgraniu wszystkiego i skonfigurowaniu conf_global forum ładnie sie wczytało no moze nie do końca, ale problem jest taki:

loguje sie podaje login i hasło zatwierdzam wszytsko jest ok zostalem zalogowany trwa przekierowanie.. i bach nie jestem zalogowany.. pomyslelem ze to błąd forum i zainstalowałem całkowicei nowe jednak na nowym swieżym forum również mam ten problem.. myśle ze to bedzie jakiś błąd ze strony serwera ale nie moge sie z nimi skątaktowac... Proszę o pomoc...

Zapomniał bym dodać, do panelu Administratora moge sie bez problemu zalogowac i wszystko cyka

Edytowane przez Peres
Opublikowano

Jak wyglądają ustawienia cookies w ACP? Domena się zgadza?

Tak w ACP domena sie zgadza... też początkowo myślalem ze to tego wina.. obecnie uploaduje ponownie stare forum i mysql to porobie screne i dam wiecej info

Opublikowano (edytowane)

Obecnie z kropką ale ciągle bze zmian a wczeniej miałem www.crysisownia.pl teraz .crysisownia.pl i terz sie nie logowało..

A tak problem wystepował na wszytskich przegladarkach...

Jednak usunołem w ogóle nazwe domeny i jest ok.. wielkie dzięki za pomoc

z tym ze teraz po przejsciu na portal lub ponownym kliknieciu na forum zostaje wylogowany

Edytowane przez Peres
Opublikowano

Jak wyglądają ustawienia cookies w ACP? Domena się zgadza?

Ustawienia podawałem a obecnie mam tak

Cookie Domain = bez wypełnienia

Cookie Name Prefix= bez wypełnienia

Cookie Path= bez wypełnienia

Create a stronghold auto-log in cookie?= tak

Na wczsniejszych ustawieniach dmena sie zgadzała

Jak wyglądają te ustawienia? Cookies czyściłeś? Problem występuje na każdej przeglądarce?

P.s. uzupełnij profil o adres i wersję forum - będzie łatwiej.

Tak czyściłem Cookies.

Problem występuje na każdej przegladarce przynjamniej u mnie :

firefox

chrome

safari

IE

Adres domeny z kropką na początku?

A usuń wszystkie te ustawienia, wyczyść cookies i odpowiedz na moje pytania.

przed zadaniem pytania od ciebie miałe wpisane www.crysisownia.pl

zmieniłem na .crysisownia.pl <= czyli z kropeczką

teraz mam puste pole i logowanie działa ale co chwila sie wy logowywóje...

Opublikowano

A może to bedzie wina tych błedów.. z którymi również nie moge sie uporać

ďťżďťż

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 204

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 205

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 206

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 207

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 208

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 204

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 205

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 206

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 207

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 208

0 bytes

Opublikowano

Zrobiłem tak jak muwiłeś jednak nic nie pomogło... błedy nie znikneły logowanie nadal dział nie poprawnie czyli podczas przechodzenia z portalu na forum lub kliknieciu ponownie w forum wylogowywuj się... a wszystko było ok przed przniesieniem..

• Manager
Opublikowano

Nie tworzą się żadne ciasteczka u Ciebie.. Tylko jedno o nazwie MPL.

Może to wynikać z faktu, że nie posiadasz licencji na IP.Board, a forum jest nulled - pewnie jakieś zmiany w plikach autor dodał.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie tworzą się żadne ciasteczka u Ciebie.. Tylko jedno o nazwie MPL.

Może to wynikać z faktu, że nie posiadasz licencji na IP.Board, a forum jest nulled - pewnie jakieś zmiany w plikach autor dodał.

No dobra ale instalowalem swieżę forum i również nie mogłem sie zalogować..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pykło na tym serwie co mam... z tym ze problemem jest unreal portal... zainsalowalem go i wszytsko jest ok ale gdzy dodaje go jaka glówana strona czyli modyfikuje index.php i ini.php lub sam index.php badz sam ini.php pojawaiaj sie bęłdy i brak polskich znaków ...