Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Szukałem już na wielu forach googlowalem itp. lecz nie miał chyba nikt takiego problemu. Przeniosłem forum na inny serwer na pdg.pl. Po przeniesieniu wgraniu wszystkiego i skonfigurowaniu conf_global forum ładnie sie wczytało no moze nie do końca, ale problem jest taki: loguje sie podaje login i hasło zatwierdzam wszytsko jest ok zostalem zalogowany trwa przekierowanie.. i bach nie jestem zalogowany.. pomyslelem ze to błąd forum i zainstalowałem całkowicei nowe jednak na nowym swieżym forum również mam ten problem.. myśle ze to bedzie jakiś błąd ze strony serwera ale nie moge sie z nimi skątaktowac... Proszę o pomoc... Zapomniał bym dodać, do panelu Administratora moge sie bez problemu zalogowac i wszystko cyka Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Peres
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak wyglądają ustawienia cookies w ACP? Domena się zgadza? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak wyglądają ustawienia cookies w ACP? Domena się zgadza? Tak w ACP domena sie zgadza... też początkowo myślalem ze to tego wina.. obecnie uploaduje ponownie stare forum i mysql to porobie screne i dam wiecej info
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak wyglądają te ustawienia? Cookies czyściłeś? Problem występuje na każdej przeglądarce? P.s. uzupełnij profil o adres i wersję forum - będzie łatwiej. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Wiec tak uzupełniłem profil.. Jak chcesz zobaczyć jak to wygląda to zaluz konto http://www.crysisownia.pl/index.php? Cookie Domain tu mam adres domeny reszta jest pusta Create a stronghold auto-log in cookie? tutaj zaznaczone tak. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Peres
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 Adres domeny z kropką na początku? A usuń wszystkie te ustawienia, wyczyść cookies i odpowiedz na moje pytania. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Obecnie z kropką ale ciągle bze zmian a wczeniej miałem www.crysisownia.pl teraz .crysisownia.pl i terz sie nie logowało.. A tak problem wystepował na wszytskich przegladarkach... Jednak usunołem w ogóle nazwe domeny i jest ok.. wielkie dzięki za pomoc z tym ze teraz po przejsciu na portal lub ponownym kliknieciu na forum zostaje wylogowany Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Peres
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 Możesz? (...) i odpowiedz na moje pytania. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak wyglądają ustawienia cookies w ACP? Domena się zgadza? Ustawienia podawałem a obecnie mam tak Cookie Domain = bez wypełnienia Cookie Name Prefix= bez wypełnienia Cookie Path= bez wypełnienia Create a stronghold auto-log in cookie?= tak Na wczsniejszych ustawieniach dmena sie zgadzała Jak wyglądają te ustawienia? Cookies czyściłeś? Problem występuje na każdej przeglądarce? P.s. uzupełnij profil o adres i wersję forum - będzie łatwiej. Tak czyściłem Cookies. Problem występuje na każdej przegladarce przynjamniej u mnie : firefox chrome safari IE Adres domeny z kropką na początku? A usuń wszystkie te ustawienia, wyczyść cookies i odpowiedz na moje pytania. przed zadaniem pytania od ciebie miałe wpisane www.crysisownia.pl zmieniłem na .crysisownia.pl <= czyli z kropeczką teraz mam puste pole i logowanie działa ale co chwila sie wy logowywóje...
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 A jaki adres forum wpisany jest w conf_global.php? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 A jaki adres forum wpisany jest w conf_global.php? $INFO['board_url'] = 'http://www.crysisownia.pl';
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 A może to bedzie wina tych błedów.. z którymi również nie moge sie uporać ďťżďťż Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 204 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 205 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 206 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 207 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 208 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 204 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 205 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 206 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 207 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/conf_global.php:1) in /home/peres/domains/crysisownia.pl/public_html/ips_kernel/class_ajax.php on line 208 0 bytes
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 /conf_global.php:1 No co tam masz w tej linii? Pierwszy znak powinien być <?. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 /conf_global.php:1 No co tam masz w tej linii? Pierwszy znak powinien być <?. To mam w pierwszej linij.. <?php no chyba tak powinno być???
Manager DawPi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 25 Stycznia 2012 To, co widzisz, nie zawsze oznacza, że tam nie ma nic.. Zrób spację przed <, a potem ją usuń, zapisz plik i wyślij na FTP. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zrobiłem tak jak muwiłeś jednak nic nie pomogło... błedy nie znikneły logowanie nadal dział nie poprawnie czyli podczas przechodzenia z portalu na forum lub kliknieciu ponownie w forum wylogowywuj się... a wszystko było ok przed przniesieniem..
Manager DawPi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 26 Stycznia 2012 Hm, faktycznie dziwna sprawa.. Daj dane jakiegoś konta testowego poskakam po Twoim forum - może coś zauważę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Oto dane do konta mów co jeszcze trzeba..bo ja już rozkładam ręce.. hasło: zaq12wsx login : tester
Manager DawPi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie tworzą się żadne ciasteczka u Ciebie.. Tylko jedno o nazwie MPL. Może to wynikać z faktu, że nie posiadasz licencji na IP.Board, a forum jest nulled - pewnie jakieś zmiany w plikach autor dodał. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie tworzą się żadne ciasteczka u Ciebie.. Tylko jedno o nazwie MPL. Może to wynikać z faktu, że nie posiadasz licencji na IP.Board, a forum jest nulled - pewnie jakieś zmiany w plikach autor dodał. No dobra ale instalowalem swieżę forum i również nie mogłem sie zalogować..
Manager DawPi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Manager Opublikowano 26 Stycznia 2012 Spróbuj na innym serwerze. Jak nie pyknie to znasz powód. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Peres Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Pykło na tym serwie co mam... z tym ze problemem jest unreal portal... zainsalowalem go i wszytsko jest ok ale gdzy dodaje go jaka glówana strona czyli modyfikuje index.php i ini.php lub sam index.php badz sam ini.php pojawaiaj sie bęłdy i brak polskich znaków ...
Rekomendowane odpowiedzi