Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich :)

problem taki mam

http://istudent.co/members/

4 swoje konta, wchodzę do ACP a tam napisane w liczniku ze mam 17 kont. w zakładce members w ACP dalej widzę 4 membersów natomiast wszedłem do bazy danych i widzę tam ze 13 klonów:

5 3 @1327409288 1327409288 79.184.4.208 0 NULL NULL NULL NULL 0 1 NULL 0 1 1 0 0 0 0 0 0 1 NULL 1327409288 1327409288 0 0 0 immediate 0 0 0&0 NULL 1d5f377cc6085d0ba67dc328ca4dbb94 1328014088 0 NULL 0 rte 1 1 NULL 0 NULL 0 0 be4133683fe4657338bb1ff788beaaca H;`l9 NULL 0 flash 0 0 0 0,0 NULL 0 0 AAADcIUT5FhkBAC3V90lJ3lf5ZBlhnvibEFNfG9dlweLYqUKBi... NULL 1:1:1 0 0 0 0 0 0 0 0

cośw takiej postaci @1327409288

to email,

members_display_name members_seo_name

są puste podobnie jak name. grupa to 3 czyli members

dziwne to jest bo przy rejestracji jest capcha i pola obowiązkowe. ktoś orientuje się gdzie coś zepsułem ? niestety po edycji zepsuło mi te pola u góry byly w tabelce :-/

Edytowane przez nook86
  • Manager
Opublikowano

W ACP w dashboardzie liczy po prostu ilość wpisów w tabeli members.

Jako takiego nie ma narzędzia przebudowującego użytkowników..

Ja bym to zrobił, przy zachowaniu szczególnej ostrożności i kopi bazy, że usunąłbym tych userów z bazy danych.. Również odpowiednie wpisy z tabel members_partial, profile_portal oraz pfields_content.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

to świeża instalacja 3.2.3 z przed tygodnia. sprawdziłem po ip to większośc chyba to moje ip

Edytowane przez nook86
Opublikowano

hej mody to możesz sprawdzić dane do logowania aktualne ;) myślę że to może być związane z facebookiem tzn logowaniem za pomocą fb np wydaje mi się że to po tym zaczeło przyrastać ;)

• Manager
Opublikowano

Ah widzisz - być może te próby co robiliśmy.. W sumie to jasne teraz - generalnie to IPS powinien Ci to naprawić, jak spsuł lub nie do końca wyjaśnił, co należy zrobić.

Ja bym jednak działał tak, jak napisałem wyżej.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Hello,

Those entries are partial Facebook registrations and are entirel normal. They are created when a user starts the process of logging in via Facebook but does not complete. They remain so that the users can pick up from where they left when they return.

You cannot upload to the album http://istudent.co/g...udent-meetings/ which is why it is not selected automatically. If you select the following album where you can upload for instance, then the album is already selected for you...