radi Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) Zainstalowałem sobie fajny dodatek do Shoutbox'a: (SOS32) Shoutbox Extender v2.0.0 Który dodaje shouty jak ktoś doda temat lub gdzieś odpowie. Wiecie może czy jest do tego spolszczenie bo nie mogę nic znaleźć. Dokładnie chodzi mi o przetłumaczenie tylko tych 2 zdań zaznacoznych na czerwono: A jeśli nie ma to w jakim pliku lub miejscu mogę ręcznie samemu pozmieniać tekst na polski? Edytowane 8 Lutego 2012 przez radi Tworzenie stron, Rap, Taniec
Manager DawPi Opublikowano 8 Lutego 2012 Manager Opublikowano 8 Lutego 2012 W ustawieniach tej modyfikacji me ma tego? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
radi Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 No właśnie nie, można tylko ustawić kto ma widzieć wpisy w shoutboxie.... Tworzenie stron, Rap, Taniec
Manager DawPi Opublikowano 8 Lutego 2012 Manager Opublikowano 8 Lutego 2012 Przecież jest to wszystko w języku. Tylko wpisać te frazy, wyszukać je i spolszczyć: <hookextras_language> <language> <word_app>core</word_app> <word_pack>public_md</word_pack> <word_key>ipse_topic_make_in</word_key> <word_default>" in</word_default> <word_custom/> <word_js>0</word_js> </language> <language> <word_app>core</word_app> <word_pack>public_md</word_pack> <word_key>ipse_replied</word_key> <word_default>I replied to the topic called</word_default> <word_custom/> <word_js>0</word_js> </language> <language> <word_app>core</word_app> <word_pack>public_md</word_pack> <word_key>ipse_topic_make_pre</word_key> <word_default>I created a topic called "</word_default> <word_custom/> <word_js>0</word_js> </language> </hookextras_language> 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
radi Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 dzięki za pomoc już ogarnąłem! Tworzenie stron, Rap, Taniec
Manager DawPi Opublikowano 8 Lutego 2012 Manager Opublikowano 8 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi