subek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zapraszam do obejrzenia i oceny mojego forum www.NissanTech.pl. Tematyka forum jest nastawiona na tuning samochodow marki Nissan, a takze sportowa jazde itp. Konta testowego nie zakladalem bo wlasciwie wszystko mozna obejrzec bez logowania. www.NissanTech.pl
Andiw Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ogólnie musze przyznać ze wszystko jest idealnie zrobione, ale.. Popracowałbym jednak nad tym logiem jeszcze a w szczególności nad tym czerwonym słowem "tech”, bo trochę psuje efekt. Przydałyby sie też polskie buttony (myślę ze tu mógłbym pomoc ) Ocena: 8/10 Spolszczone buttony dla skinów: eco-skin-2_3, IPB Enhanced 2.2 | Potrzebujesz spolszczenia buttonow do nowego skina? Pisz śmiało
subek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Polskie buttony pewnie beda jeszcze dzisiaj Logo nie jest jeszcze skonczone, caly czas nad nim pracujemy www.NissanTech.pl
Andiw Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No to nie zostaje mi nic jak tylko życzyć wam owocnej pracy i sukcesów Spolszczone buttony dla skinów: eco-skin-2_3, IPB Enhanced 2.2 | Potrzebujesz spolszczenia buttonow do nowego skina? Pisz śmiało
subek Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Podbijam bo pewnie sie troche od ostatniego razu zmienilo www.NissanTech.pl
Manager DawPi Opublikowano 22 Lipca 2008 Manager Opublikowano 22 Lipca 2008 To jedno z nielicznych for gdzie ten skin pasuje - ni mniej ni więcej tylko właśnie z powodu tego fajnie dopasowanego loga ;-) Tworzycie własną, dogadującą się społeczność i to mi się najbardziej podoba. Tak trzymać intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
subek Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Atmosfera i spolecznosc jaka wytworzyla sie na tym forum to cos czego sie nigdy nie spodziewalem Tutaj mozecie poogladac fotki z niektorych forumowcyh spotow: http://www.nissantech.pl/index.php?autocom...eq=sc&cat=2, http://www.nissantech.pl/index.php?autocom...eq=sc&cat=7 Top forum byl robiony pod ten wlasnie styl, uparlem sie na niego i juz Edytowane 22 Lipca 2008 przez subek www.NissanTech.pl
Patryk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ocena forum 9/10 Wchodząc na te forum aż sie chce rejestrować <; fajny pomysł z tymi fotkami Tak trzymać !
subek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Do góry, forum od ostatnich postów już chyba trzy razy zmieniało wygląd www.NissanTech.pl
Manager DawPi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Manager Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy można uznać, że już na obecnym zostajecie czy dalej szukasz? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
subek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Na jakiś czas na pewno zostajemy przy tym, skin został dogłębnie przebudowany i w sumie sam index pozostał jak w oryginalnej wersji. Nie wykluczone, że nie długo zrobimy skina od początku tylko pod nasze forum www.NissanTech.pl
subek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Kolejny rok, kolejne zmiany. Tym razem autorski skin specjalnie pod forum www.NissanTech.pl
Manager DawPi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Manager Opublikowano 14 Stycznia 2011 Eee, teraz to profeska! Kto robił? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
subek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dafitto, opierając się na moich sugestiach www.NissanTech.pl
Manager DawPi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Manager Opublikowano 14 Stycznia 2011 Czułem rękę mistrza. :-) intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
subek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Tak, jest mega dobry i świetnie się z nim współpracuje. Polecam! www.NissanTech.pl
LukaszM Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Forum pierwsza klasa. Graty dla Daffito za pierwszorzędny skin Edit. Favicon sobie zmień Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Arthas 1 przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Daffitto Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzięki za miłe słowa... Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.
unbreak Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ładny skin, nie wiem jaki był wcześniej, to nie napiszę czy ładniejszy imo te żółte belki w prawym panelu są be, do niczego nie pasują, z niczym nie współpracują. Popieram, zmień sobie faviconkę domyślna to jakaś pomyłka + Title sobie zmień na jakiś bardziej SEO, typu: "Forum miłośników Nissana - NissanTech" 1 Twiztid Tribe ®
LukaszM Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Te żółte belki dają fajny efekt inaczej byłoby za mdło przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Manager Opublikowano 17 Stycznia 2011 Spolszczysz tytuły aplikacji w górnym menu nawigacji i będzie o wiele lepiej. Dziwne, że do tej pory tego nie wykonałeś. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Neo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bardzo ładna oprawa graficzna forum. Podoba mi się. Pozdrawiam. .Szanuj innych tutaj na forum, jak inni szanują Ciebie.
TurkuSevdaliAska Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mnie się też żółte belki nie podobają, ale to kwestia gustu: jedni są za inni przeciw. Türkülerdir Sevdam...
subek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ładny skin, nie wiem jaki był wcześniej, to nie napiszę czy ładniejszy imo te żółte belki w prawym panelu są be, do niczego nie pasują, z niczym nie współpracują. Popieram, zmień sobie faviconkę domyślna to jakaś pomyłka + Title sobie zmień na jakiś bardziej SEO, typu: "Forum miłośników Nissana - NissanTech" Nad faviconką się pomyśli Co do SEO to popularność forum nie jest mile widziana, dzisiaj to po prostu takie większe grono mniej lub bardziej znajomych, szkoda by było to zniszczyć. No i zarabiać też na nim nie mam zamiaru, ostatnio przekazałem cały uzbierany budżet forum na pomoc dla synka jednego z forumowiczów. W sumie w dwa miesiące uzbieraliśmy około 8 tys. zł. więc ekipa zgrana Te żółte belki dają fajny efekt inaczej byłoby za mdło Mnie się też żółte belki nie podobają, ale to kwestia gustu: jedni są za inni przeciw. Próbowaliśmy belki w kolorze reszty forum i tak jak napisał Arthas było mdło. Dziękuje za pozytywne opinie www.NissanTech.pl
unbreak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ... Co do SEO to popularność forum nie jest mile widziana, dzisiaj to po prostu takie większe grono mniej lub bardziej znajomych, szkoda by było to zniszczyć. To nie zmienia faktu że taki bardziej SEO title lepiej wygląda No i zarabiać też na nim nie mam zamiaru...Imo to nie ma nic do rzeczy Ja też nie mam zamiaru zarabiać na naszym forum Nasze forum zostało stworzone przez sporą grupkę userów która się wyłamała z innego i tak pozostanie, bez jednego głównego właściciela :] Twiztid Tribe ®
Rekomendowane odpowiedzi