Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dwóch dni zmagam się z rotatorem bannerów nivo slider na moim forum.

O ile samego slidera udalo mi sie zainstalowac i skonfigurowac o tyle pojawia sie pewien problem.

Bez wzgledu na to gdzie go umieszcze - nie mam mozliwosci zwiniecia tabel oraz bocznego sidebara.

Niebardzo juz wiem jak moge to ugryzc. Czy sa ewentualnie dedykowane pod ipb slidery, ktore bylyby pozbawione tej niedoskonalosci?

Pozdrawiam.

Opublikowano

napisz co Cie konkretnie interesuje

slider to pojecie wzgledne, moze pokazywac na 100 roznych sposobow

poza tym js czy jQuery

opisz wszystko jak najdokladniej a wtedy moze uda sie jakos pomoc bo narazie mozna to odczytac tylkow jeden sposob

"wymyslcie i zrobcie to za mnie"

niestety MY wrozkami nie jestesmy ;)

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

Opublikowano

Nie bylo moja intencja abyscie sie czegokolwiek domyslali, zreszta zaskoczylo mnie pytanie 'rotator czy slider' - myslalem ze to synonimy.

W kazdym razie po blisko 40 przerobionych skryptach jQuery i js wpadlem na pomysl wyprobowania flasha... i dziala. Wszystko sie zwija i nie ma zadnych konfliktow.

Pozdrawiam :-)

• Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.