kamros Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam. Jak są w phpmyadminie kolumny, to np. "members" powinno być bez tego co ja teraz mam "ipb_members" Czemu to "ipb_" mi wtrąca przed nazwę?
Duke Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 a prefix to co ? 1 Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy
Manager DawPi Opublikowano 19 Lutego 2012 Manager Opublikowano 19 Lutego 2012 To nie problem, a Twoja niewiedza. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 19 Lutego 2012 Manager Opublikowano 19 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi