psiaq Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Witajcie, Mam pewien problem z silnikiem ipb. otoz gdy napisze post w jakiejs kategorii, przeczytam go, to po paru dnich(nie wiem dokladnie ilu) posty przestaja istniec po otwarciu kategorii a na glownym forum sa widoczne... Czy ktos moglbymi pomoc ?
Manager DawPi Opublikowano 28 Lutego 2012 Manager Opublikowano 28 Lutego 2012 W edycji danego forum gdzie te treści znikają zmień ustawienie o nazwie Domyślna data, od której tematy będą wyświetlane na Pokaż wszystko. P.s. wyślij mi jeszcze raz taką wiadomość, a zobaczysz.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 28 Lutego 2012 Manager Opublikowano 28 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi