Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przeszukałem google, zawartość tego forum jak i invisionpower.com niestety nie znalazłem odpowiedzi na swój problem. Mianowicie dodając wydarzenie do kalendarzu mamy pole wyboru daty:

kal_ikonka.jpg

Klikając na ikonkę kalendarzyka po prawej stronie powinien mi się pojawić panel wyboru daty. Niestety tak się nie dzieje, po prostu nie ma żadnej akcji. Sprawdzałem to na różnych przeglądarkach i problem jest ten sam.

Dodatkowo Opera ma fajny system monitorowania błędów i po klinięciu ikonki kalendarzyka pokazała mi coś takiego:

kal_blad.jpg

Zaktualizowałem kalendarz do najnowszej wersji i niestety bez skutku. Co z tym fantem zrobić?

Dodam, że w wyszukiwarce, widoku tematów i innych miejscach bez problemu pojawia się wybór daty.

kal_ok.jpg

Proszę o pomoc, rady, cokolwiek.

P.S.

Problem pojawia się na wszystkich stylach.

Opublikowano

Nie mogę edytować posta więc podsyłam grafiki jeszcze raz:

kal_ikonka.jpg

Chodzi mi o tę ikonkę po prawej

kal_blad.jpg

Tutaj pokazuje się błąd pokazujący przez Operę

kal_ok.jpg

Jak widać gdzie indziej to działa, jedynie w dodawaniu wydarzenia jest ten problem.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.