Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, plus tam na tej samej stronie domena pl za 10 zł, gdzie przedłużenie o kolejny rok 60 zł, czy to dobra oferta? Czy może lepiej znaleźć coś innego?

I panowie, łatwe to będzie w obsłudze?

Opublikowano

Znaczy, ten dropped i premium to jakiś bazarek domen czy jak? :D Że można kupić tylko z tych, które już są? Bo innych opcji nie widzę, ale może słabo patrzę.. ;)

Łatwe, hm. Chodzi mi o to czy powininem dać sobie radę później z wrzuceniem forum na serwer i połączenia z domeną etc. Techniczne sprawy^

Opublikowano

No wiem wiem, najpierw chce ogarnac serwer, i domene. Jak już to zrobię to wtedy zakupię licencje..

Może ktoś mi pomoże z tym forum^ ;)

Aha, i jeszcze sprawa tego serwera.. Te 12 zł to tylka taka reklama tak? Bo chyba trzeba od razu kupić na cały rok?!

Opublikowano

A myślisz, że sam sobie nie poradzę? - Aż tak to ciężkie? :) Zawsze więcej można się nauczyć^

Odpowiedź proszę jak z tym serwerem jeśli wiesz..

Opublikowano (edytowane)

Dobra, czyli wybrałem ofertę MIDI wraz z domeną, od Netmarku.

Dedykowany nr IP - Własny dedykowany numer IP przypisany do konta. (50.00 PLN Rocznie)

potrzebne mi to do czegoś? w sensie brać? ...

Edytowane przez boguss10
Opublikowano

Nie też nie musisz. Stałe IP nie jest Ci do tego potrzebne

Opublikowano

IP będzie Ci potrzebne jak będzie chciał np. SSL podpiąć pod domenę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.