Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Reputacja - brak możliwości dodania punktu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem z reputacją. Włączam modyfikacje, w profilu są wyświetlane pkt, w poście też, z tym, że nie mogę nikomu dodać punktu. Brak zielonej strzałki.

Nie wiem czy gdzieś to trzeba oddzielnie włączyć, czy jakąś wtyczkę wrzucić?

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Dzięki.

Wczoraj włączyłem reputację, wiec nie wiem jak działała na wersji wcześniejszej (czytałem z wypowiedzi DawPi, że bez problemu). Na najnowszym skrypcie coś jest nie tak, ponieważ pkt przy poście zerują się. Liczba wyświetlana, to 0, natomiast jak kliknę na nią, to pojawiają mi się nicki użytkowników, którzy wręczyli reputację.

Widzę, że u Was jest ten sam problem.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.