Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Dziś zaktualizowałem swoje forum do 3.2.3 [ Troszkę jestem zacofany, wiem ], niestety, podczas aktualizacji wystąpił błąd i raczej nie wiem jak mam sobie z nim poradzić - Mianowicie rozszerzenia nie działają, po wyłączeniu i włączeniu nic się nie dzieje. Pomyślałem, by zainstalować na innej bazie danych i rozpakować, a potem podmienić conf_global.php - Tak zrobiłem, i niestety nie pomogło.

Opublikowano

@DawPi, conf_global.php - ustawiłem starą bazę danych. Kiedy zainstalowałem na innej bazie danych wszystko pięknie działało, kiedy wrzuciłem stary plik conf_global.php ze starą bazą padło. Rozszerzenia to chodzi mi o hooki ( rozszerzenia - tak macie w spolszczeniu ).

• Manager
Opublikowano

O co chodzi z tymi wariacjami baz danych? Tak się błędów nie naprawia.. To tak, jakbyś zmieniał silnik, skoro coś Ci w aucie nie działa. Usterkę trzeba znaleźć, czy się pozbyć przyczyny.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dobra, to spróbuję to inaczej wyjaśnić. Postanowiłem zaktualizować silnik do 3.2.3 - Po aktualizacji hooki przestały działać. Zacząłem coś sam kombinować i zainstalowałem silnik ponownie na nowym prefixie, po tej instalacji wszystko poprawnie działało. Po ustawieniu starej bazy danych z powrotem hooki znów się posypały. Wszystko działa sprawnie, tylko hooki nie działają.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.