dimek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam mam problem z tą modyfikacją nie wyświetla mi jej na stronie głównej, nie wiem jak mam ją skonfigurować w ACP powiecie mi co gdzie mam jak po zaznaczac?
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Otwieramy instrukcję obsługi i mamy: Still inside the Admin CP, visit the Members tab. There will be a section on the left here entitled Group Name Indicator. Click on this to adjust the display order. You can show or hide groups by clicking on the red minus or green plus icons, and you can drag and drop the shown groups into the order you want. Trudne? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
dimek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie rozumiem tego mógłbyś mi to wytłumaczyć
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zakładka Members to użytkownicy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
dimek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tylko ja nie mam żadnych plusów minusów screen
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To nie tam. Jesteś pewny, że zainstalowałeś tę modyfikację poprawnie? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
dimek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No tak, odwiedzających normalnie mi wyswietla tutaj dam screen tej modyfikacji/konfiguracji
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Pytam czy wykonałeś wszystko, co w instrukcji? Zainstalowanie groupNameIndicator.xml to nie wszystko. Tam było jeszcze trzeba wysłać pliki na FTP i w razie problemów przebudować aplikacje. Zrobiłeś to? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi